~Pengikut Jaijina~

Friday, September 24, 2010

fomfuan lapo

"akulah fomfuan yang lapo itu, aummmmmmmmmmm..gigit karang"

ahaks, saje je nak buat keje gilo..hari ni adalah hari² yang di nanti²kan..opis aku buat open opis, hoye hoye hoye..akak bab² makan pree atau mentedarah ni serah kat akulah, akulah yg dulu sekali, wakaka..

dah sah² lah boleh melakukan penjimatan tenaga, tak yah nak masak segala seblom pegi keje kan, sronok, sronok..kalau sapo² nak buat makan free panggil aku ye, kompom tak membazir..

note : asek dok tgok jam, bilelah nak waktu lunch ni?!

13 yang comei lotte:

zue @ annaleeya said... [Reply]

mmg fomfuan lapo nih... huahuahua...

Fieza79 said... [Reply]

hohoo best..! fieza pon kat opis ni kami wt sniri2 makan2 sempena raya....ahad ni baru ada open house opis kami...rajen dtg laa sini.kulim...hehee

smpai tk saba2 nk mkn ye rina...! selamat menjamu selera...

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

kak zue> ekeke, mmg lapo pon kak..kuar umah tadi mmg saje makan skit, ahaks..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

fieza79> hehehe, seganlah nak gi makan pree kat opis fieza, kalau umah tu insyaallah..

ni dok tunggu waktu lunch aje ni, ekeke..

Rizziela said... [Reply]

Bestnya..kitaorang jangan harap la..melayu ada berapa kerat ajer kat sini...

Fieza said... [Reply]

Saper2 suka makan free Rina. Tak tolak punya kan. Ha..ha..So time raya macam ni lanak ambik peluang pun. Diet tolak tepi dulu okeh

~aSHa~ said... [Reply]

kalo kita dekat leh makan sesama kan...asha pg umah rina, rina dtg umah asha lak..ehehhe

LYaFRINA said... [Reply]

tp mantain posing maut g2..

**mu kata mu insaf doh nk posing2 ni.. hehehhehehe

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

rizziela> bos mmemang cina kak, tapi jenis yg memahami..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

fieza> hehehe, makan free mmg tak nolak le..dok tunggu aje org ajak makan..diet mmg ntah kemane² ler, ermm..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

~aSHa~> tulah kan, kalau dekat boleh kite kunjung mengunjungi kan..yg penting mesti ade makanan kan, ehehe..tak malu betulah rina ni kan..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

lafrina> hehehe ^_^..

**tu ar pasal, igtkan aku dah insaf kan..aku tengok mu ar dok posing²..

ainazliena said... [Reply]

comelnyer muka lapo dier ne..ahakss