~Pengikut Jaijina~

Thursday, September 30, 2010

merendek kat pantai intan

eh, betul ke pantai intan ni korang? yg dekat geliga tu? kalau tak betul, harap betulkan lah..
bukan hape, dah lame tak gi sini..ni aktibiti kami mase cuti raya kat kampung haritu..org len pakai baju comei², aku selambe rock kapak pakai jean..org laen pegi open house bagai, aku gi merendek kat pantai..

bukan ape, si echa ni kalau kat umah mak aku, ade saje nak buat adegan merengek²..tatau ape yg tak kene..mybe sebab tuka susu..2 hari berturut² esek tido tak lene..2 hari jugak kurang minum susu..jadi bagi menghiburkan hati yg merengek tu, so aku bawak dia jenjalan tengok keindahan pantai..al-maklomler, budak ni mane pernah gi pantai, jakun..

budak ni dah dapat kaki..biarkan dia merasa pijak tanah, selalu pijak lantai aje..tapi takdelah off kasut dia..

sorry, gamba ngan mak mmg non ado..gamba ngan bapak sangtlah banyak..tapelah, kali ni kasi cance dorang inteprem dalam belog aku..

aku rasa kehidupan aku dah kembali normal sejak raya ke-3 lagi..tahun ni punye raya macam tak best sangatlah..baju² yg aku tempah pon pakai 2 pasang jek..yg lain pakai pegi keje..tu pasal tak bnyak gamba² raya macam korang..

17 yang comei lotte:

cheqna said... [Reply]

dok pernoh sampai pun pata ni
dang boleh kaki arap r...

Mama Hanim said... [Reply]

best tu lepak kt pantai.. sini ada pantai merdeka je..

Fieza79 said... [Reply]

best gak tu beraya tepi pantai..siap merendek lg...tapi mana gamba merendek..??? owhh tk dan2...hehee

Zaidah said... [Reply]

di tiup bayu laut...sungguh menyenangkan...tapi akak tak pernah sampai lagi kat situ...

[-suziey-] said... [Reply]

xtau pn pantai intan kat mana..hahaa..

kita pn ade baju raya yg xdipakai lg..hehe

Anonymous said... [Reply]

ho.. btulla pntai intan...
@ nama glemer..
pantai Monica Bay... Atau nama kampungnya Pantai teluk Mok Nik..
hehhehehe

--->LYAfrina

xdok mood nk sign in

mamalieyna said... [Reply]

hikhik..merndek sesekali best ni...sure teruja echa pun kan..?..arif sejak berkaki sepenuhntya ni, lum bwk dia g jln2 tepi pantai..herm..bila ntah ni..

idah @mama izzya said... [Reply]

org dok sapa lg pantai mok nik nih..bunyi2 cambesh jerk

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

cheqna> same je macam pantai² yg laen..beselah, kalu dha name pantai mesti ade couple² punye, gediks..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

mama hanim> dah lame tak pegi pantai..kalau belom ade anak aritu, mmg selalu pegi kat pantai bersih

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

fieza79> nak amik gamba be2 takde sapa nak tulun amik kan, hukhuk..makanya, amik 2 beranak tu ajelah..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

zaidah> pantai sini tak leh buat mandi lah..sbb sgt bahye..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

suziey> hehehe, iyelah awak tak penah sampai kan..nnti datang kemaman singgahlah pantai ni..

hehe, pakai pegi keje aje baju² tu..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

lyafrina> hehe, aku lupe suda namenye..jarang balik tek pon? bakpe malas nak sign in?

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

mamalieyna> kalau kat sane dekat ngan pdlah kot kan..tak pon pantai yg dekat ngan dengkil tu kan, eh, iye ke?

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

idah> jom idah, kalau mai kemaman singgah pantai ni..dekat ngan tempat kopok leko..

~aSHa~ said... [Reply]

rina...eheheh pantai ni bertentangan je dgn asha..dari ofis leh nampak ni..

tak pernah lak kami pangey pantai intan...ehehehe

pantai teluk mak nik atau monica bay

kalo ke pantai tu lagi....roger2 la ye asha..kalo balik kg la...dekat dah tu...alalalalal