~Pengikut Jaijina~

Monday, September 27, 2010

mandrem

lunch our tadi aku sempat berfacebook dgn geng sekolah aku..
diam² rupanya dia ade masalah problemo..masalah problemo tu sangat vesarlah, melibatkan rumahtangga..
memula, take time jugak dia nak cite..tp bakat cik sri dang setia aku tu ade, makanya ceritalah jugak masalah yg memekung di dada..





isk, dah macam² jenis manusia ade skang ni kat dunia..kat depan perihal nmpk elok, tp bile kat belakang, masyaallah, kucing pun kalah <--------- tetiba pulak kucing terbabit dalam ini cerita..gasakler..

mintak²lah dijauhi daripada hasat dengki seperti ni..pada kawan ku itu, mintak di kongsi pengalaman ko tu supaya yg lain² boleh beringat sama..

moral of the story : skang ni sedara sendiri pon tak boleh di percayai..makanya, kenelah berhati² dgn sape pon korang berkawan..apelah nak jadi kan? entahlah? dunia dunia..

8 yang comei lotte:

Ain said... [Reply]

moga2 kawan rina tu tabah....

orang memang suka tengok rumahtangga kita kucar kacir....

huhuhu....

memang sedih la kalau sedara sendiri buat macam ni...

[-suziey-] said... [Reply]

ish mcm2 hal..lg sakit hati kalu durinya tu ade pertalian darah..

MamaYatie said... [Reply]

sungguh menyedihkan & mengecewakan kalo jadi camni kan...semoga kawan rina tu dpt settle smua masalah ni cpt2...

zue @ annaleeya said... [Reply]

org gini mmg takleh tgk kita senang.... hrp kwn rina tu tabah....

mamalieyna said... [Reply]

ish mintak simpang la dr berlaku kt kita2 hal2 macam ni..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply]

ada lg mandrem2 gitu zmn gini ekk..
apahal la takbleh tgk org sng sgt la.. sedara lak tu, aduhaiiii..
ye, moga kwn awak tu tabah hadapi semuanya...
Nauzubillah!!!

Fieza said... [Reply]

Hmm zaman skang ni mmg macam2 Rina. Pelik dengan perangai manusia ni. Moga kawan Rina tabah k

Fieza said... [Reply]

Hmm zaman skang ni mmg macam2 Rina. Pelik dengan perangai manusia ni. Moga kawan Rina tabah k