~Pengikut Jaijina~

Friday, July 30, 2010

now u see now u dont

tajuk n3 macam iklan biskot mery dah kan..kejap ade kejap takde gitew..
haa, mailah aku nak habaq sket..maklumlah aku ni barulah nak bermesra-mesra dgn photoscape kan..jadi semalam barulah reti nak telek-telek tools yg ade kat photoscape tu..aku bab2 IT ni memang slow kemain..let chekidaut wat photoscape can do..ape pong akak sokaaaa..

ni the real pic of aku yg tebabow..sila perhatikan betul2 wajah aku yg ayu (uwek, sile muntah biru)..
di pipi kiri : bekas chiken pox..kene mase tingkatan 2..
bawah bibir belah kanan : kesan serangan charlie bengong nyamfah..

see, sekarang tiada lagi kan, hahahaha..suke aku tau..inilah kebaikannya kalau ade photscape nih..ko boley edit pic korang dgn sewanang-wenangnya..muke yg macam aku ni dan dan bertukar jadi macam ziana zian, eh tak, ziana zain yg muke macam aku, wakakaka (silelah jgn menangis ye)..

lepas ni sile jangan percaya sekiranya muke aku kelihatanya macam artis drama nevezuella, ahahaha..


11 yang comei lotte:

Zaidah said... [Reply]

betullah ziana zain yang ikut muka rina...hehehe...tapi still anggun jelita

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

zaidah> heheheh, buat saya lagi bertambah perasaan jek ni..

LYaFRINA said... [Reply]

zenab zink.. hehhehe.. wowww... effect photoscape.. sgt2 mnakjubkan.. kulit pun makin cerah.. x yoh susoh2 pakai bedok tabl nk bgambar... aku nk try lps sari..sari.. x try2 g.. download pon x g....

idah @mama izzya said... [Reply]

yg kulit gelap x yah segan2 erk cerahkan...x perlu guna fair & lovely..hanya photoscape..senang & mudah..sentiasa muda,ceria,putih gebu..hehhheh

cheqna said... [Reply]

kat umah tak leh tengok r pic..lambat..jadi cheqna tak leh tengok r muka akak macam sape...
tapi kompem..mesti cantik...=)

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

lya> ahaks, mmg doh..takyah nok tepek bedok tebal2..nok taouchup, pegi aje edit pic..jimat ork?

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

idaH> jimat dah kan, tak yah dah nak pakai whitening segala, hehehe..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

cheqna> rugi ar cheqna tak leh tgok..macam JLO pon ade gak, hahahaha..

mamalieyna said... [Reply]

yeaaah penggunaan photoscape sgt bagus tuk ilangkan kesan2 parut dan kulit yg kusam...tapiii..di alam maya sajor..hahaha.. eheh..mcm2 leh buat kt photoscape tu, ghajin2 la godek2x..hehe..

Ain said... [Reply]

kena godek2 gak ni, boleh hilangkan pape yang tak patut....

hehehe....

Adyshariz said... [Reply]

kuasa digital mmg dasyat, sb tu dlm magazine artis smua wajah cemey2..kene wat ni