~Pengikut Jaijina~

Thursday, July 29, 2010

bukaklah pintu

anak dare aku kan pantang kalau org masuk bilik mesti nak hikut jugakk..dia pandai skang ni, kalau org tutup pintu mesti dia akan intai kot bawah tu..kalau masuk bilik air pon macm tu jugak, mesti baring then intai melalui bawah pintu tu..kamu kalau kat rumah org jgn buat macamni ye nak, nnti ta pasal lebam bijik mate tu..

yang ni nak ikut abah..tapi kalau aku yg masuk bilik pastu tutup pintu harus dia dah meraung punye..



tapi latelly aku tgok dia dah tak macam dlu lah..skang ni dia takan nanges2 dah bile nmpak aku masuk bilik or bilek air..kalau dlu mane boleh tak nampak muke maknye..see, anak ibu dah makin membesar..dont cry2 ye, big girl dont cry, ngeeeee..

18 yang comei lotte:

Rizziela said... [Reply]

Dah pandai nak mengikut orang ek?

Cute ajer bila tersenyum orang ambil gambar ek? suka?

cheqna said... [Reply]

cutenya..
comel la..=)

mamalieyna said... [Reply]

sblm tu...wah cunlah new look ni..suke..sejuk mata..hehe..

yee...dh jd big girl, mana ada cry2 lg dah..^_^

idah @mama izzya said... [Reply]

dah besar dah..
dah leh jln lum tu?
kecik 2 dah pandai ngendap erk...hehhhe

Ain said... [Reply]

sweet jer kalau tengok budak kecik mengintai kan....

sarah suka jugak buat kerja ni dulu, tapi dah besar ni dia lebih suka main ngan mickey jer...

Zaidah said... [Reply]

mcm tahu aje dia yang orang nak snap gambar dia...ketawalah tu..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

rizzila> kalau nanges jadi tak cuta da, hehehe..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

cheqna> like mother like daughter, lalalala..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

mamalieyna> thanks akak, hehehe..

crying2 skit2 aje..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

idah> baru nak bertatih aje ni..
tulah, kalau buat macam ni kat umah org sure org cakap ngendap kan..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

kak ain> mule2 dia buat macam tu klaka sangat, bantai gelakkitaorg tau..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

zaidah> dia mmg suke posing kalau saya dah kluarkan kamera..

makcikrehan said... [Reply]

dia senyum-senyum tu kenapa tu... dia intai papa dia gamaknya...wahahahah

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

makcik> haaaaa, gamaknyelah tu kan..balik nnti kene tnye ape yg dia nmpak, hehehe..

LYaFRINA said... [Reply]

tuokk..tok..tok... berdetok..detok...
buka pintu jap.. tmpang masuk boleh??? heheheheheeee...

dh makin membesar...
makin baik la perangai.. asya kecik dulu pon, nangis sokmo gok..sabo jer...

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

lya> aku igt anak aku je yg macam ni, asya pn same jugak ye..

Kmieja said... [Reply]

heheheheh cuteeee echa....gerammm nak kisssss....:)

miemiey said... [Reply]

hehehe..sama laa ank kita masa kecik..
isya,jgn tersempit tgn ye..nnti skit..huhuhu....

riena jom tgk bju rya isya,kot2 mu kenan leh order;)