~Pengikut Jaijina~

Friday, July 2, 2010

+ve atau -ve ni?

since period aku yg sepatut jatuh pada 19 june yg lepas, tapi kini sudah lewat 3 minggu, makanya cuak tu membuak2..dalam pikiran ni adakan aku preggy again, OMG!!

so rabu lepas aku buat UPT untuk the 1st time..


1st time punye upt, on 23rd june..but the relsult is -ve..
sedikit kelegaan di situ, fhewww..

tapi hingga ke hari ni aku masih belom jugak period..ini yang mendatangkan musykil ni..aku dengan perasaan tak berpuas hati singgah lagik farmasi, buat lagi UPT untuk 2nd time..and the relsult is..................................

skali tengok macam -ve kan..
tapi kasi buntang biji mate korang..kalau peratikan bersungguh-sungguh, satu line itu kelihatanya samar-samar..adakah ini bermakna relsultnya adalah +ve?

aku sendiri pon tak pasti, agak macam misteri di situ..eh, nak wat camne ni? nak kene pi check doctor ke? atau aku biarkan aje, tunggu sampai period mari? atau ape-ape ajelah..

11 yang comei lotte:

Intan Azmira said... [Reply]

+VE tu...

alyyani said... [Reply]

+ve tu setelah membuntangkan mata ni. better rina gi cek doktor dah lewat 3 minggu kan? hope ada good news & echa nak dpt adik :)

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

intan> betui ka intan, hukhukhuk..

alyyani> iye ke ni?! mybe next week pegi check doc..hehehe, nnti ade good news, akan diwarwarkan..

Ju@Lucky^Mummy said... [Reply]

huhu.. sama la saye masa preggykn abang dia samar2 je.. cam x confirm.. pastu tunggu lagi 2 minggu br check lg .. +ve pulak..

apa2 pun check doc ler ye..

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said... [Reply]

positif
confirm!!!
tahniahhhhhh

Nurshahfamily said... [Reply]

rina : +ve tu hehehe cz nur memula samar n lambat sgt nak clear 2nd line tu...

huhuhu 3kali check sendiri... br jumpe doc br disahkan hehehhe nur dh 5minggu....

apepun tahniah ye...

Sricahaya said... [Reply]

ermm..adala tu..
:) tahniah laa..
selamat mengharungi 40mgg nan indah.. :)

cheqna said... [Reply]

apakah alat itu??hahahaha poyo lak cheqna
apepun cek ngan doktor la..
btw..tahniah =)

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

thanks to all yang mendoakan kebaikan..nanti dah jumpe gynae saye akan update okeh..

Puan aiNa Rahman said... [Reply]

yeaa...nampak lagi satu line tu blur2..konpem +ve. congrats yea.

bile agaknya dpt cmni jugak =P

ena said... [Reply]

+ve ler tue... hehe tahniah...