~Pengikut Jaijina~

Wednesday, July 14, 2010

kenapa blok ku bersawang?!

hehehe..mesti korang tertanye tanye pesal lah blog aku ni senyap ajekan..kemanakah aku menghilang?
hehehe, sebernye aku balik kampung since rabu (7 jul) sampai isnin (12 jul)..memang syok ar dok kampong lelame, lagipon mak aku tak berapa sihat..hope emak lekas2 sembuh ye..

rabu tu belah penang mmg cuti..so pagi tu kemas umah cam bese, tetiba plak laki aku cakap "nak balik kampong tak?"..aku ape lagi, cepat2 packing baju, tak bnyak bunyi..bukan senang woo laki aku nak offer camni..plak tu balik umah aku dlu, yes yes, sronok mak..dalam kul 11pagi jugakler bertolak..sampai2 kemaman kul 9malam..ades, sakit2 bontot badan dok lelame dalam kete (nasiblah kan, sape soh merantau jejauh)..


jom ikut echa balik kampung jom..echa nak jumpe tokwan & to`ki..
gamba ni sebernya di ambil hari seblom balik kampung..ni baru balik dari kenek..echa suke bena pegang stereng..

so petang sabtu tu baru gerak gi KT umah mil plak..ginilahkan, bile dah kahwin kenelah bahgi adil dan saksama dalam hal2 balik kampung kan..kang tak pasal ade plak yg majok plak (akulah tu)..

5 yang comei lotte:

alyyani said... [Reply]

kecik je part akulah tu tu. hehehe.. patut la sunyi, balik kampung ye. sukala nenek echa dpt jumpa echa :)

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

allyani> heheheh, tang diri sendiri tu kene kecik2..

sronok sgt, cucu baru satu je ni, hehehe..

ainazliena said... [Reply]

lamanyer dok dlm keta..berbaloi cuti lama2..

Rizziela said... [Reply]

Wah! bestnya balik kampung lama2..mesti puaskan kat kampung

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

ainazliena> tau takpe kak..tp betul, berbaloi balik kampong ni..

rizziela> hehehe..mmg puas hati balik kali ni..rase nakbalik lagi, hikhik..