~Pengikut Jaijina~

Tuesday, July 20, 2010

kerja anak dara aku

nilah kerja anak dare aku..
ibu dia tukang kemas, dia pulak tukang sepah-sepahkan..echa suke sangat pegi kat tv area ni..tgok ajelah ape yg selalu dia buat kat situ..

adesssss..
suke sangat kirai-kirai buku buku bawah rak tv tu..tgoklah, dah abis beterabur..


kirai lagi dan terus mengirai..


lepas dah puas sepahkan, mendongak tengok tv..


kusyuk dan tawadok betul mengadap tv


"echa nak tgok wonderpetlah ibu"

dah puas sepahkan pastu ngadap tv, sesuke hati nak tuka chanel..macam reti tgok tv aje echa ni..tah hape-hape dia tekan pon aku tak tau..aku pon tak penah nak tekan2 butang tu, kuar mendalah setting bagai..abang, tgoklah anak u ni..nanti jgn kate i tak kemas pulak ye, hikhik..

8 yang comei lotte:

[-suziey-] said... [Reply]

syabas beti..ekekkeek:D gigih btl la..klu bdk nk membsar ni jgn ler dok letk tpt bole cpaai segala mcm kertas or sokabar..

Kmieja said... [Reply]

hehhehehhe blh gang balqish suka sepahkan barang.....:):)

mamalieyna said... [Reply]

ada anak2 gitulah ye..umah tak lama kemasnye..hukhuk..sikit time lg, pandai la dia tekan2 remote lak, cam my arif..huhu..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

suziey> mmg dia suke sangat tai kirai2 sokabo ni..dah tarik dia tetap nak pegi lagi, huisyyyy..

kak mieja> balqish pon suke buat keje camtu ek kak? hehehehe..

mamalieyna> skang ni pon dah pandai tekan2 remote tau kak..

miemiey said... [Reply]

hehehe..sepah jgn tak sepah...teruskan echa..bior mama rajin2 ckit mengemas..kahhhhhhhhhhh..
awal mek echa bgun..siap tgk cite nasi lemak kopi o lagik...

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

mimeiy> rajin sgtlah mak dia nak ngemas..tau takpe, anak aku ni mmg rajin bangun awal..kadang2 dia bgun dlu dari mak pak die..

LYaFRINA said... [Reply]

rajin sunggoh anok dara ni....
weiii.. bla nk blnja kat fatisha?? hahaahahahahhaaaa..kalo mu blanja..mlm tu.. x r aku mrajuk smpai msuk ward.. ehheheehehee..main2 je...

thanks ats smua support y dberikn slamai.. sgt2 hargainya

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

lya> hehehe, nnti aku balik kg aku roger mu ye, kite gi melantak kat fatisya..kuatkan semangat mu ye lya..