~Pengikut Jaijina~

Friday, July 16, 2010

balik kampung - mykid

anak dah nak masuk 10 tak reti-reti lagi ke nak amik MyKid barulah nak pegi amik MyKid,  hehehehe..
bukan hape, tp baru lani lah ade kesempatan nak amiknye..kalau bulan lepas balik kampung mesti hari sabtu..dah sabtu tentu tentulah off day..takan nak gegar plak Pejabat Pendaftaran tu..


untuk makluman semua, echa lahir di kemaman, ganu kite umah family aku..dah sah sahlah cop kat dahi tu jadi warga ganung terengganu macam abah die, ahaks..hidup terengganu!! hidup terengganu!! eh, tetiba plak kan over..

ini rupe budak yang punye mykid tu.. 

balik dari ambik mykid singgah tunas manja, nak beli susu buadak ni..kuat minum susu ooo dia ni..hajat nak beli susu jek, tp dah melarat-larat, sampai beli baju echa..dapatlah 2 pasang, hikhik (bile pulak nk beli baju ibu ni?!)..

dalam gmba korang tegnok troli kosong kan, nak bayau tetiba plak barang penoh satu troli..magik tak?!

2 yang comei lotte:

mamalieyna said... [Reply]

hikhik..org pompuan suke wat magic camtu, masuk troli kosong, balik penuh sudaaa..hehe..

*waaaa lmbtnye ambk mykid...

alyyani said... [Reply]

hehehe.. baru amik ke rina. busy sgt mama ni sampai lupe eh nak amik.