~Pengikut Jaijina~

Wednesday, July 14, 2010

pengacau besar

sesekali bile ade free time, pas maghrib baru nak bukak quran, ngaji..nak asahkan skill ngaji yg tak seberapa ni..tp kalau dgn echa ni susah skitlah..kang quran kemana, echa kemana..ade je halangan kalau nak ngaji tu (padahal alasan jek)..
memula mmg tak ngacau..dok lelok je dak ni..
tak sampai seminit pon dia dah mula dok kacau2 aku tgh ngaji..
di tutupnye quran tu..
di tarik2lah, konon2 macam dia plak yg nak bace..
uiks, mmg halangan besar kalau macam ni..

sudahnye aku kasi bedung ini budak, ahaha..memule tu okey je, redha aje ngan ape ibu dia buat, ahaks..then tak sampai 1/2 minit pon dok meronta2 suruh dilepaskan..haa, biar dia rasakan..

sudahnye mmg aku langsung tutup quran..hilang konsentrasi nak ngaji..kalau time abah dia ngaji pon macam tu jugak..sabo ajelah..takpe, sok2 nanti echa pandai & rajin ngaji yek..


8 yang comei lotte:

[-suziey-] said... [Reply]

hahaahhha..lawak la..kesian kena bedung:p

Rizziela said... [Reply]

Siannyer dia....sedihnya muka dia

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

suziey> heheheh, biar dia rasakan..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

rizziela> dia buat2 sedeh aje tu..pas dah bukak bedung, lonjak2 tak hengat..

alyyani said... [Reply]

samala kita rina. ish byk nye alasan kita ni kan? huhuhu.. echa siap kena edung tu. sian dia. heheheh..

A.I said... [Reply]

meh sni letak budak tetik tu kat umah aku! ;P

mamalieyna said... [Reply]

hikhik..siap kena bedung tuu..cian dier, ingt time baby2 je kena bedung eh..hikhik..takpe dh besar nnti, sure dia tak kacau, leh ngaji sesama lgi..Insyallah..

kmieja said... [Reply]

tomei...tomeiii.....nak baca quran yerk....:):)