~Pengikut Jaijina~

Tuesday, July 27, 2010

cubaan menjatuhkan reputasi isteri

dari n3 aku yg bertajuk our dinner tu, aku telah link kan kepada facebook aku..
lantas disitu berlaku adegan si suami nak menjatuhkan face water si isteri..


huwaaaaa..kalau tak sedap pon boleh tak jgn nak kasi satu dunia tahu..
now, u drop my face water, hukhuk..

amaran keras!!
pastikan laki korang takde facebook jugak kalau korang nak boh n3 pasal masakan korang..
kalau tak anda akan di keji macam haku ni hah..
kalau nak post jugak jiwe mesti mau kental okehhhh..

17 yang comei lotte:

mamalieyna said... [Reply]

huhu...sedey nye.. =P

Zaidah said... [Reply]

ade agenda sendiri kot....mohon simpati dunialah tu...tak baik betul punyer suami...

Ain said... [Reply]

huhuhu....

cuba suruh laling hubby masak plak....

kita try tengok keterroran dia...

pssst, saje jer hubby rina mengusik tue, jangan ambik hati yerk....

jom belajar masak sesama ngan akak sbb akak pun tak pandai jugakkk...

sesedap rasa jer main campak2 pastu angkat....

hehehe....

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

mamamlieyna> cedey kan..saya nak mogok masak selama 2 bulan, hehehe..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

zaidah> kan kan, nak kate isteri tak pandai masaklah tu, ngeee..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

ain> dia saje nak ngusik kak, dia mmg camtu..padahal sedap tanak ngaku, ekeke..

[-suziey-] said... [Reply]

uish btl ke ni..lor kalu kita mmg kunci bilik dh..n mogok..xmasak dh..nk mkn beli jek:D

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

suziey> hikhik, dia gurau2 je sebenarnya tu..husband saye mmg macam tu..

cheqna said... [Reply]

abang gurau2 sayang je tu....

ainazliena said... [Reply]

anggap jek sbagai cabaran..pasni masak sedap2..klu mkn pelahap..pulang paku buah keras..huhu..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

cheqna> hehehe, gurauan manje je ni..

ainazliena> betul kak, pasni saye masak sedap2 hingga menjilat jari gitew, ahaks..

idah @mama izzya said... [Reply]

hai
olo siannyer..
biasa la tu..acu suh laki plk masak
pastu bini kondem ah puas2..hahhha

LYaFRINA said... [Reply]

hahhahhaahahaa...
klakor la plok.. tup..tup..tup.. muncul si azlan tu....

meh aku rasa... x sedap kot.. hehehehe.. raya ni balik cni kan??? jumpa eyh..pose dok g..tnya raya doh.. yihaaaa...

rina.. tq sbb byk support n sokong aku slama ni yer.. aku mmg tharu..mgalir air mata baca semua2 komen kat blog n fb

miemiey said... [Reply]

laaaa....ciannya....mu delete je mesej dia riena...mlm ni mu cuti mogok tak yah masak..kekekeke...siannya...sabar je riena..anggap ni cabaran tuk mu maju lagi..aku dop terbaca pun maklum laa arini dop buka fb..

Naimatul Hafizah Nor Rodin said... [Reply]

ala...siannye. sedih akak.
mmg tak patut sungguh,kan? dia baca blog rina tak?

A.I said... [Reply]

Try la si kaman buat kt aku kalau brani!! miahahahahahaha

Liyatie Ismail said... [Reply]

alah...die saje EGO je tu..hehehe...dlm hati sape yg tahu kan....klu tak sedap takkan sampai ke dalam mulot kan...klu die kate x sedap kate je si budak ecah yg masak..huhuhu