~Pengikut Jaijina~

Friday, July 31, 2009

Kepsi Free

semalam memang rezeki betullah..mau tak dipanggil rezeki terpijak sebab dapat makan kepsi percoma ajoks, lalalalala..ade orang yang sangat baek hati kasik aku voucher kepsi, tak lain tak bukan boss akulah orangnye..kecek tapak tangan nyiru ditadahkan kalau de voucher laen2 nak kasik lagik, ngehx3..

tanpa berlengah lagi (ayat skema), lepas aje abis keje aku terus ajak hubby menebus voucher kepsi berkenaan..tu pon semalam tapau aje, balik umah laki bini melantak kepsi..hubby yang kononye nak makan nasik sebab takot tak kenyang katanya stakat makan kepsi tu..tapi baru pekena 2 ketul ayam dah surender, menyandau tak hengat..

erkk! alhamdulillah, kenyang siyes..dan malam semalam jugak tandanya aku tak payah masak, lalalala..syukur sebab selalunya hubby susah nak makan fast food neh..


4 yang comei lotte:

alyyani said... [Reply]

oh, papa nia kalau hari2 makan kfc pun tak pe. hantu ayam!

nurshah80 said... [Reply]

heheheeh sedapnye kfc tu ...nak la jugak ..

miemiey said... [Reply]

sodapnya mkn kfc...........

jaijina said... [Reply]

allya: asben rina tak gemo sgt mkn fast food ni, tak kenyang katanya..dia lebeh suke makan nasi..

nur: alamak nur, tinggal plastik aje, hehehehe..

miemiey: skali skala makan fast food, takyah masak..