~Pengikut Jaijina~

Monday, July 20, 2009

Maybank2u

finally aku berjaya re-active aku punye akaun maybank2u..dah lame sebenarnye aku aktifkan maybank2u ni since 7 0r 8 years past dan aku dah lupe daaa password dia..ni aku re-active kan semula pon sebab tujuanye senang nak on9 shopping, wakakaka..takdelah aku asyik2 nak haruk hubby pegi maybank tuk transfer, jenuh nak bratur taw..

and nak bayar bill hape sume pon senag jugak sebenarnye..nnti takyahlah aku kene pegi kioks celcom tuk bayau bill, semunye hanya dengan satu klik ajorks, heheheh..lagipon, duit sewa umah pon aku transfer kai maybank aje..pasni takyah dah nak bratur kat maybank..



makin mudah keje aku nnti kan, kan, kan..tapi makin malas nak gerak kemana-mana plek..

2 yang comei lotte:

alyyani said... [Reply]

rina, yg alya lak selalu sgt pakai internet banking, sampai lupa password kat atm kad. mmg senang, tak yah beratur panjang2, sekejap je setel sume urusan.. :)

p/s : lagi satu, nak online shopping pun senang! :D

jaijina said... [Reply]

allya: ini pon tak taulah bleh igt ke bnyk2 no pin ni..

p/s: tau takpe kan, heheheh..