~Pengikut Jaijina~

Thursday, July 9, 2009

Company trip to Langkawi


bestnye lah, company aku buat trip pegi langkawi weekend ni...semua ditanggung beres, pendek kata bos tanggung sume perbelanjaan, ngehx3..bukan senang woo..rombongan akan bertolak malam jumaat ini..tapi yang tak bestnye aku tok leh pegi, huwaaaaa..

ini sbb aku akan balik kampung untuk buat kenduri sket sempena dengan kandungan aku yang nak masuk 7bulan, insyaallah..napelah company tanak buat time aku pas salin nnti ek..takpe, aku akan usulkan cadangan ni pada next comp trip plak..

sebenarnye aku tak penah smpi lagi kat Langkawi ni walaupon dok dekat ajew..memula tu bile dgr comp nak wat trip pegi sana jakun gak aku kejap..tapi so sad i cannot make it..


huwaaaaa, tgk gambo pon jadiklah..ni aku tgh bayangkan konon2nya aky tgh layan pantai kat langkawi..sob sob sob..


2 yang comei lotte:

alyyani said... [Reply]

weekend ni? best nye! enjoy ye. tp jgn sonok sgt, nanti baby dlm perut tekejut lak. heheh..

jaijina said... [Reply]

tak leh pegi pon allya..sbb kene balik kampong, hukhukhuk..