~Pengikut Jaijina~

Thursday, July 9, 2009

Perihal tenet

hari ni tenet kat opis nampaknye takde maragam sangat..hari ni mood dia cantek sket dari hari2 sebelumnya..kalau tak puas aku hentak2 keybord ni..18 kali tekan pon takmo jalan jugak..

kalau macam ni hari2 kan bagos takdelah aku asyik tensen aje memanjang..bile dah tensen tu mulelah mood nak koje pon non ado..bukan ke kau tak tau yang keje aku ni nak kene bertenet..zaman dah berubah, dunia lak dah majulah katakan, ngehX3..

harapnye dapatlah kekalkan prestasi macam ni slalu yer..prestasi keje aku pon menaik & aku nak wat keje pon senang hati ajoks..harus naik gaji bulan neh, wakakak..

plak tu dengan girangnye aku bley berblog dengan sewenang-wenangnya tanpa batasan, wakaka..barulah bley jadi blogger tegar ini macam..tapi not much story mory yang nak dicitekan pasalnye kesihatan aku kureng menizinkan, chewah.. pe2 hal pon enjoy keh..


6 yang comei lotte:

alyyani said... [Reply]

internet ofis alya lak buat hal. so sengal la masing2 keboringan. heheh..

jaijina said... [Reply]

allyani: memang sengal kalo tenet buat hal kan..

jaijina said... [Reply]

allyani: memang sengal kalo tenet buat hal kan..

nurshah80 said... [Reply]

hehehehe nasib baik la tenet kat opis hubby ni tak de masalah..... tapi kalu ada problem mmg tension lagi2 kalu irfan tido... so bosan huhuhu

jaijina said... [Reply]

nur: betul tu, kalau kat opis nih internet hang mmg busan gile dibuatnye tau..

jaijina said... [Reply]

nur: betul tu, kalau kat opis nih internet hang mmg busan gile dibuatnye tau..