~Pengikut Jaijina~

Tuesday, July 28, 2009

Blog berabuk..

uhuk, uhuk..berabuk sudah blog aku neh (konon nye)..mane taknye, tuan punye blog pon tak sempat nak jengah sbb balik kampung daaaa..last week sekali lagi aku balik kampung umah MIL (asyik balik umah MIL ajekan, huhuhu)..aku & hubby balik kg. sbb adik ipar aku involved in motor accident..mmg teruklah sbb kawan dia meninggal kat tempat kejadian..nak cite pon aku sendiri ngeri, ya ampun..

lagipon kakak ipar aku baru bersalin anak dia yang 2nd, so balik ni dapatlah aku tgok baby baru..balik ini kali aku malas nak bergamba sakan sbb aku mmg malas, ngehX5..so takde sgt gambo2 yg menggedik ye kawan2..cume gamba yang sempat aku amik ialah gamba bb baru, tu pon time aku nak balik baru bley amik gamba baby..gamba baby akan aku hapdate di n3 akan datang yek, tunggu..

semalam (isnin) plak aku kene check up kat klinik Prai..dahlah penat lom ilang lagi pehtu pepagi dah nak kene gerak gi klinik..mane tak letih badan aku ni..ni yang buat aku rase macam malas nak update goblog, eh bukan, blog ni..cerita check up pon akan aku hapdate dalam next n3 (tu pon kalau rajin) ngehX5..


2 yang comei lotte:

alyyani said... [Reply]

nape asyik balik kampung MIL je?tak adil ni. heheh.. kalau alya, bole bawak gaduh ni. heheh...

check up ok tak? harap sume ok, ok!

rehat2 la dulu, later bole update blog..

jaijina said... [Reply]

mmg pon allya, bleh jadi gaduh kadang2 tu kalau nak balik kampung..

tapi nnti leh jadikan alasan kukuh tuk balik raye umah family rina plak, heheheh..

hb plak turun lagi, 9.7, huhuhu..