~Pengikut Jaijina~

Friday, July 31, 2009

Anakku Member`s Club

anakku club card

Sekarang aku dah jadi ahli kelab anakku, yehaa..disebabkan anakku skang ni terpampang banner “jualan” aku pon tertarik untuk menyinggah..

Semalam selepas balik dari klinik nak ke opis aku ngular kejap kat anakku..kalau takde banner yang tulis “jualan” tu takde makne aku nak nyiggah time opis hour..

rege barangan kat anakku mmg da bomb lah aku cakap (hasut korunk sume)..after discount mmg reasonable price org cakap tu..aku pon dah hasut baek punye hubby untuk datang melawat2 weekend nih, huahuahua..tu hari tak sempat pon nak tawaf sbb kesuntukan mase..

tuk jadi ahli anakku aku just bayau 10 hengget ajorks..and paling sonok tu aku dapat goodies pack lagi, lalala..

Anakku on board


1 yang comei lotte:

alyyani said... [Reply]

wah, baby dalam perut lg da jd member anakku ni. heheh.. alya belum jd member lagi...