~Pengikut Jaijina~

Tuesday, July 7, 2009

Menu Dinner Haku

ini story mory hari ahad punye..monday aku tak berkesempatan nak menghapdate blog sbb line tenet kat opis bengong..so hari ni baru bley masuk new entry..

ini kali nak cite pasal makan lagi, heheheh..malam ahad aku terasa malas banget nak masak..tapi tekak tu terasa nak makan pizza..then, hubby cakap kalo dah malas sgt nak masak call ajelah pizza..aku ape lagik, dah dapat green light..dengan pantas aku dail no tepon pizza, ngehx3..

after dah buat order tuh, En pizza cakap kene tunggu dalam 30 minit gitu..aku pon dengan sabar menunggulah pesanan tiba..lebey kureng dalam 40 minit gitu makanan yang diorder sampai right away into my door, ngehx3..senang kan, nak makan pizza just order dan tak yah susah payah nak kuar..semua dihujung jari ajoks..

tapi malam tu hubby tak makan pon pizza yang aku blanje sbb dia kureng sket ngan fast food..hilang akal ape aku nak abiskan pizaa tu sengsorang..mau terjongkang kekenyangan aku dibuatnye..so terpaksalah aku buat sarapan untuk esok paginye..gile ke hape, pepagi dah sarapan pizza..mau bertukau biru mate aku nnti, wakakaka..

ingat je no tepon ni kalo trase nak makan pizza yang dianto depan pintu umah korang..

tak nyempat, blom pe2 lagi satu slice dah ilang..

ni mmg peberet aku..tak sah kalu mkn pizza takde sup neh..

ni chiken wing..


2 yang comei lotte:

miemiey said... [Reply]

bestnyer pizzaaaaa...

jaijina said... [Reply]

to miemiey: heheh, baby nak makan sebenarnye..