~Pengikut Jaijina~

Thursday, July 30, 2009

My New Nephews

seperti yang aku war2kan pada n3 lepas, aku akan meghapdate story pasal new baby..inilah anak buah aku yang latest..dilahirkan pada 20/7/09 dengan seberat 3.8kg..welcome to new world cute baby..

mase gamba baby ini diambil dia blom dibubuh name sbb baby ni terpaksa di tahan kat sepital sbb kene demam kuning..hari ahad time aku nak balik baru baby bleh balik rumah..tak sempat pon nak beramah mesra & dukung2 baby ni..aku lak nak rush balik penang time tu..

tomei & temban sungguh baby ni..gewram & rase macam nak cibut2 aje die..sebelom balik sempatlah aku amik berkat dulu..hope baby aku nnti comei & sihat macam dak tecik ni kan, amin..



5 yang comei lotte:

alyyani said... [Reply]

mmg tembam la. sape namanye rina? skang baby2 kalau kua mesti besar2. apsl eh? harap rina nanti senang push ok, jgn jd mcm alya. heheh..

nurshah80 said... [Reply]

cutenyer .... apa yg nur perasan bb girl jer yg besar2... cam irfan ada 6 geng kt kg yg girl semua kuar 3.5kg keatas...yg bot 3.0kg kebwh... yg penting bb sihat

ai said... [Reply]

Ya Allah!! geramnye aku tengok! musti pp dia kenyal ni...eeeeeeeeeee

jaijina said... [Reply]

allya: blom tau lagi name bb ni..hope macam tulah kan allya..rina de gak tgk n3 allya yg kene czer tu, takot lak..

nur: time mak bb ni nak due mmg perot die besau kemain..kecik2 nti senang nak push bak kata allya, hehehe..

kak ai: iyerlah kan, rase macam nak geget2 jek pipi dak ne, bley..

Intan Inn said... [Reply]

comel dan tembam nyer baby nie..intan mmg suka budak2 hehehe....