~Pengikut Jaijina~

Thursday, July 16, 2009

Selusuh Oh Selusuh


hah, ini ialah ubat selusuh..last week aku beli kat kampung..mil aku yang suggest makan selusuh ni..kalau makan ubat selusuh ni nnti nak salin senang, insyaallah..harap2nye begitulahkan..kite hanya berusaha untuk yang terbaik, ye tak..

kalau dalam botol yang kuning tu diambik ketika kandungan 7 bulan..dan botol yang hijo tu lak diambil waktu kandungan 8-9 bulan..kakak ipar aku makan ubat selusuh ni time mengandungkan Afiq dulu..alhamdulillah, senang je waktu delivery tu..

seb baik ubat nih jenis pil dan senang aje nak makan, just kemam aje..aku ingatkan jenis yang dibuat dari minyak kelapa tu..camnelah aku nak makan ek? mau muntah hijo nanti aku..

4 yang comei lotte:

nurshah80 said... [Reply]

insyaallah semoga semua berjalan ngan lancar hehehehe ... cam akak dulu air selusuh tak de fungsi cz lalu tingkap huhuhu ....

jaijina said... [Reply]

nur: insyallah..takut lak dgr cz nih

nurshah80 said... [Reply]

tak mo la takut2. hapi2 kan diri jer mesti semua ok.

jaijina said... [Reply]

insyaallah..hope sumenya akan berjalan lancar kan...