~Pengikut Jaijina~

Wednesday, July 22, 2009

For My Mothers

yeah yeah, dah sampai dah tudung yang aku order dari kedaiAI..thanks ye kak Ai, nice materials..tudung ni satu aku beli tuk mak haku dan satu lagi untuk mil aku..

kalau last time aku beli baju tuk dorang kan so kali ni tudung lak..biasalahkan, raye hampir menjelang (haku pose pon lom beganti lagi)..tudung gini sesuailah tuk mak2 kan sbb ade bling2 gitukan..

mmg nice tudung nih dan kain dia pon lembot..ingat nak rembat satu gak tapi macam tak seswei jek ngan muke haku..tapi bile tgk org pakai lawo jek, jeles lak ako..

tuk MIL aku...


tuk mak aku....


3 yang comei lotte:

ai said... [Reply]

dah selamat pon sampai ye? hihihi..

wah..baiknye hati belikan mak-mak tudung. bertuah dowang..

mekasih ye rina :)

alyyani said... [Reply]

WAA.. CANTIK NYE TUDUNG. UTK MAK JE. RINA TAKNAK BELI GAK KE? ;)

jaijina said... [Reply]

kak ai: heheheh..mekasih kat kak ai gak..kalau de stok yg baaaeeek punye akan ku borong lagik

alyya: tulah, rase macam tak seswai je bile pakai tudung gitu..tgk alyya pakai lawa jek, jeles lak..