~Pengikut Jaijina~

Friday, February 18, 2011

tak paham atau buat² tak paham?

korang pernah tak berhadapan dengan org yag tak reti bahse?!
ya ampun, tolonglah, sangat menyakitkan hati bukan?
jenis yg cakap sekali dua tak boleh nak paham² jugak..
kau nak aku bahasekan macam mane lagi?

time kesusahan kau, kau nak org paham..
tapi bile time kesusahan aku pulak, kau boleh buat bodoh aje kan..
eiii, tah paham lah aku dgn org macam ni..
bile dah berulang² kali aku berkata tuh, kau takde perasaan malu ke?
atau kau sengaja buat² tak reti bahse? kau nak aku bahasekan kau pulak ke?

entahlah, mmg dah lumrah dunia sebegini rupa agaknye..
kawan ketawa berdekah², sampai berguling², mmg ramailah..
tapi bile dah jatuh berguling², harem, batang idong pon tak nmpk kan..
itulah yg terjadi pada diri ini..sangat sedih lorr..
biarlah, kau mau menjauhkah diri ke hape ke, aku tak kisah..
tapi sejauh mane engaku menjauhkan diri, ade satu bende tu yg tak akan boleh terpadam..
tak dengan aku, pembalasan di padang masyah nanti..

note: beginilah nasib badan..

7 yang comei lotte:

cik puan akish said... [Reply]

kesabaran mengadap orang begini...

=)

stay chill....esok ari sabtu....coti!!!!

~HaiRiZaN~ said... [Reply]

biasa la manusia.. susah nak cari kawan yang betul2 sejati

Fatihah said... [Reply]

Memang susah nak cari kawan yang nak berkongsi duka lara dengan kita.. Dalam 10 org belum tentu ada 1 yang mahu... Kalau disaat kita bergembira & senang.. Fuhh 11/10 yang datang hihihihi

Sabar jer lah...

UmiDAnisH said... [Reply]

Sabarla, memang sakit hati kalau difikir2kan.. tp itu ujian dari Allah supaya kita pulak banyakkan bersabar.. sabarlah wahai kawan

Zue AnnaLeeya said... [Reply]

kena byk sabola dgn org cenggini...

Dilla Ady said... [Reply]

sabar sabar eh rina...nnti baby dalam peyot kening kerot2 tak chumel cam echa..hihihi

wat bodo jek rina ngan org tak paham bahse nih..

anaiha yusof said... [Reply]

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
follow sekali pun chumel2 juga =)

dan juga tutorial letak banner HB dapat gain 1sen per click =) http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/02/tutorial-letak-heartbeatdapat-4-sen-1.html
tq