~Pengikut Jaijina~

Wednesday, February 9, 2011

nuffnang - tak sangka

tak ku sangka, buah cempedak dah jadi nangka, hehehe..
since dah 2 minggu tak bukak blog langsung..tetiba pagi ni baru tergerak nak bukak nuffnang..
terkojut makcik, earning 2 minggu lepas dalam RM20++ aje..
tetiba hari dah nak cecah RM50..lagi brape sen aje boleh cash out..

tp aku tak pk aku nak cash out..
kalau boleh nak tunggu earning dalam nuffnang ni beranak pinak jadi juta², hahahahaha..
org len dah beriban², aku takat tak sampai RM50 dah nak kecoh²..pedulikkkk..

silelah gelak dengan amount ini ye kawan²..
ciput saje, pon nak kecoh²..

walaupon tak seberapa, tp nmpk jugak hasilnya..penat lelah penat ke? menulis dalam blog picisan ini..

note : aku menulis bukan kerna nama....

22 yang comei lotte:

ciKmOt said... [Reply]

eh samalah amaun kita...skagn be pun dah tak dak...lambat lagi la nak capai rm50 tu...

se lagi, cek yang ritu pun tak sampai2 lagi...hurmmm

Myra Jay said... [Reply]

Samalah kita hasil nuffnang lebih kurang amoun tu gak.. :) dok bersabar lg taknak cashout.. :)

Jom skodeng entry baru : Fasha Sandha buka bisnes??

Cute MuM said... [Reply]

oklah tue.. jgn cash out dulu.. simpan.. bila dah banyak baru best keluarkan..

chugie said... [Reply]

xpe.. kumpul lg k!

Puteri Nuur At-Terawis said... [Reply]

better cash out sebab lepas check out buffered earning lagi laju geraknya ;)

mummy_ayu said... [Reply]

ok la tu..ayu pun lebihkurang je..sikit2 lama2 jadi bukit..chewah...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply]

tahniah.. manyak gak tu..
re: haah, sy org KT.. heheheh

cik puan akish said... [Reply]

wahhh ok la tuh...ae gak hasilnye...=)

Dilla Ady said... [Reply]

kalu tgk dilla punye..sambil tgk sambil lap air mate..10 hinggit pun tak sampai..hahahah

eh, dilla rinduuuuuu kt rina tau!

Fieza said... [Reply]

Jadilah Rina..Fiza pun sama..ciput gak..malas nak cash out lagi

Mieja@Amiizaa2001 said... [Reply]

rina rindulah kat awak.....lama tk posting......

g0m0k9enDek said... [Reply]

gp dah cashout.. tapi dia bagi lagik.. pastu lansung dah x der apa2 yg run kat earning.. tapi yg pelik tu iklan ada jer kat blog...

Adyshariz said... [Reply]

ok le tu..BE kita sketul pon takde..skrg dah kosong jer..hehe, takpe rezeki masing2 kan

Sricahaya said... [Reply]

hehehe...sama la dlm Rm40++ tu pun berzaman nak ke RM40 hehe

MamaBatrice said... [Reply]

ok gark ler tu...
2 minggu dpt earning almost rm30 gark kan...
BE nuffnang cam merajuk jer nak lekat kat blog zana tu......adeh! lambat lagi ler nak cash out camtu

jom skodeng cerita cuti CNY kami plak : Snowalk I-City,Shah Alam

MamaYatie said... [Reply]

wah meriah tur..tak update blog pun dia masuk yer..saya punya kejung jer kat situ..keke

LYAfrina said... [Reply]

RINA.. SKIT G, BLH LA CASH OUT.. KIRANYA DIAM2 BERISI LA NI :-)

aku pon mnulis bkn kerna nama.. tp kerana ketenangan hati,

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply]

wah banyak gak tu...cayok2

[-suziey-] said... [Reply]

pst..nape xjadi pegi bln 3? pregnant pegi sana lagi bagus..sentiasa beribadah..so janin dlm perut akn didedahkan dan didengarkan dgn kalimah2 Allah jek..insyaAllah sgt elok utk perkembangan otak baby..segala perit jerih beribadah time mengandung sgtla besar ganjarannya..umpama org jihad dlm perang..

klu sbb xleh naik kapal terbang tu mitos je tau..org peknen xkira bape bulan still bole naik kapal terbang..nothing to do wth the baby..tekanan ke ape ke..xde kena mengena..sbb baby save dlm kantung yg penuh dgn air..so dia floating je dlm tu..ni doctor pakar yg advice..hehe..sbb kt tnya doctor what if mengandung time nk pegi..

ajumohit said... [Reply]

kita punye tak gerak2 lagi...maintain jek byk2 tu...nila le nk jadi manyak ni

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

wahhh wahh blehlah cash..mmg tak sengkakan.mr nuffnang tuh kalau tunggu hampeh bila lama tak bukak n merajuk kat dier baru nak pujuk plak=)cam bercinta plak

ayza alyas said... [Reply]

rezeki dr nuff la tu..saya lum dpt apa2 lagi..hehehe.