~Pengikut Jaijina~

Wednesday, February 23, 2011

down graded

uwaaaaa, sedih lor..
time² tengah khering nilah dia nak abisnye..
ni kejaan anak dare aku lah ni..pantang kalau aku dok tacap² muke ni..
senyap² dia amik atas meja, pastu dia hempas²nye..uwaaaaaaa..

hancur, musnah, berkecai sudaaa..

sebagai umat yg biasa saje, bedak kompek aku juga adelah biasa² sajork..
nak beli yg up sikit mmg taklah kan buat mase ni..
ini kerna, time ngandung, napsu nak bertacap² adelah sangat menipis..

oleh kerna waktu ini adelah sangat genting, makanya keputusan terpaksa di ambil..
dari yg biasa, kene tukar kepada yg lagi koman sepana..
nak buat macam mane,kalau nak tunggu gaji, mmg tak berbedaklah muke aku ni..
silap² org igt aku ni mumia pulak kan..
u see, bedak aku rm13.90 sajork..

sudahnya, abis betaburan dalam hembeng aku..
eh, dah boleh request hembeg baru tak kalau gini?


11 yang comei lotte:

Zue AnnaLeeya said... [Reply]

beselah tuh klu dah ader anak dara... oklah kan, echa tuh gegirl... nih airel yg boboy pon sama klu nengok umi nak tacap... sabo jerlah...

akak pon pakai bedak murah gak... bedak pixy yg rege 10 hengget sajork... huahuahua...

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

huhu banyak lak nak kena request.sabaq2

LYAfrina said... [Reply]

sama gok stail asya ni...
bedok aku dgn mama aku .. habih dia bedal :-(

x termasuk lipstik agi,,, habis gi baham.. adoiii

airis naufal said... [Reply]

hehehe.. biase la tu.. dah ade ank dare.. pasni kalo dpt ank bujnag, lain plak gaye nye...heheh

Dilla Ady said... [Reply]

slalu kena camni..biasenye dilla reserve satu yg da nk abih tu bagi kt die...nak hempas ke lambung ke lantak la nak oiii..

MamaYatie said... [Reply]

huhu..ada anak dara gini la jadinya..
rina,mmg gini la jadi ibu2..terpaksa downgrade apa yg patut..sob3x

cheqna said... [Reply]

cheqna lagi murah
tepek bedak anakku sajork...

eima said... [Reply]

tak yah tgu anak dara ank teruna aku pun sama ....
dah byk kali pecahkan bedak ngan blusher aku ...
lipstik die korek ...huhu

tp jari yg korek lipstik tu dulu penah tercocok something kat kuku die ... pastu kuku tu elok balik dah tak buruk dah ... huhu

TeacherAzimah said... [Reply]

uiks kbtln plak mggu lepas compact powder sy pun terjatuh hancur berkecai...sungguh sedey huhu...sape buat? diri sendiri...ngeeeeee

ieda said... [Reply]

akak pakai bedak powder ja dik...aritu kongsi baby johnson dgn nabila.la ni pakai HR marketing punya plk.

BIONIC WOMEN said... [Reply]

anak dara kita x berapa obses bedak lagi, ada jugak mintak skali 2..hehehe..tapi xder sampai curi2 guna ag. tunggu besar skit, gini jugak kot...
murah x kisah asalkan sesuai ngan kulit dan muka, kalau mahal pun x sesuai nak wat aper...