~Pengikut Jaijina~

Monday, February 28, 2011

sabtu yang bengang!!

bengang betol haku!!

kejadian sabtu baru² ni..baru lepas amik echa kat taska..
so ingat nak merendek ke care4..
tp bile dah jadi macam ni, hancur lebur harapan..jadi hangin satu badan pulak haku!!

berlaku kat car park block aku..
tak pasal² belebam dahi si echa ciom dashboard..


eh, korang paham tak ape yg aku cube nak sampaikan ni?

maklomlah, aku time skulah dulu tak amik kelas seni..
tangan aku keras sehh..seni aku kelaut..

genggini cite die..
kete aku tu akceli nak belok ke kiri..
then tetibe datang kete si lahabau tu dari arah bertentangan..
sepatutnya, dia amiklah lane belah kanan sane kan..
manelah tau, tetibe terjojol kete merah tu depan aku..
then immediately aku break emergency..
sedor² bersembam echa ke dashboard..ape lagi, melalak tak hengat..

makin jendul dahi kamu nak, ekeke..

yg aku jadi hangin tu, langsung tanak angkat tangan ke hape..
terus belah macam tu aje..hanjing betoi..
balik bile tgok echa belebam camtu, si bapa buat soal siasat..
dah macam si Horatio dalam CSI-Miami pulak dah..

15 yang comei lotte:

cikmOt said... [Reply]

sabar rina...kadang menda2 cam gini memang buat kita hot kan...
btw adiah dah sampai...rasanya dari rina kut..sebab nama takde, ada alamat ja...

Ted said... [Reply]

hurm, sian budak kecik ni.

cheqna said... [Reply]

ayork..cian echa..
tak salah kan kalau angkat tangan???
kalu cheqna pun tobak mulut dok weti nyupoh...

~aSHa~ said... [Reply]

sian echa...takpe biar org tu terkena plak nanti...buat org tak mintak maaf

CuppyCakeMommy said... [Reply]

sian echa..kuang ajo tul orang tu..biar tuhan je balas

btw ada educational toys for your kid at my blog..jom cekidout

Zue AnnaLeeya said... [Reply]

yg jenis tak reti ckp sori atau angkat tgn tulah kasi akak hangin jgk... mmg nyupoh tak hingat la...

sian echa... x pasal2 dpt cap nohor kt dahi... huhu..

Ummi Eisya said... [Reply]

aduhai..tula,mmg bahya klu emergency break ni..org tu pun satu...aku pun hangin..hihii

syariza09 said... [Reply]

tak pasal2 echa dh benjol, dorang ni bw keta sedap ati jer

Normaliza said... [Reply]

kalau angkat tgn sejuk gak hati kan..

Sricahaya said... [Reply]

siannya echa..tak pasal2 benjol dahi..

kalau angkat tgn sejuk la sikit yerk..ni bt tak tahu jerk..kalau sy pun hangin..

Fieza79 said... [Reply]

sesapa pun mmg geramm kalau jd mcm tu Rina...haishh tk psl2 echa dpt sakit...

MamaYatie said... [Reply]

halemak!! ciannya echa!! ni mesti sepesen ngan mysara ni..tak nak duduk baby car seat..huhu

Rizziela said... [Reply]

Siannyer kat Echa

Dilla Ady said... [Reply]

kalu die angkat tangan ek, kite yg hot nih leh jadi cool la jugak kan rina..

ni da salah wat dek jek...bertambah hangin jadinye..pulak tu anak pulak yg kena..haishhh...sian echa..

Zaidah said... [Reply]

ade jugak orang yang macam tu yerk....ciannyer echa...gambar macam luka aje...