~Pengikut Jaijina~

Thursday, February 10, 2011

last day di kampung - photogedik

cerita time CNY tu hari..
balik kampung mmg tak kemana..paling best adalah lepak² kat rumah saje..

aku ni name aje bawak kamera, tp name nak snap² tu sangatlah harem..
mood memang kelaut nak bergedik², maklomlah, troma eksident tak hilang lagi..

the last day kat kampung halaman tercenta, barulah terkial² nak bergambo..itupon gambo si anak dare tu je yg banyak..di kala itu, barulah rase rugi pesai ape tak kuarkan kamera dari embeg (pangggg, kasi penampo sedas)

sengaja aku kasi budak ni separa bogel..
dah siap bersolek bagai, main lompat², abih belengas satu badan..

ini budak sudah terlepas lah..
asal dok depan pintu, mintak di pakaikan kasut..
aku tak kose nak dgr dia merengek²..kasi kan ajelah pakai kasut..

beginilah kalau budak dah terlepas..
terasa dunia ini bagaikan dia yg punye..
sikit² langkah dia, lelama dah sampai ke laman..

penat setelah ke hulu ke hilir..
aku mencangkung, dia pon mencangkong gak..
dia skang ni dah pandai nak ikut ape yg org buat..
psst: aku suke tgok gambo ni..macam kai DSLR lak, cewahhh..

the to`ki yg kusyuk bace sokabor..
ni fil aku..

the pomen yg gigih..
my bopren yg sedang gigih mebego kete bapak beliau..
time nak balik ginilah baru dia nak pomen..
aku siap dari kul 9pg..tunggu bopren aku ni abis pomen, kul 11.30..
last² bertolak balik penang kul 12tgh..

where is the tuan tanah ye?
ketika gamba² ini di ambil, tuan tanah belom mandi lagi, hahahahaha..
kang kalu aku bergambo jugak, korang pulak yg troma..

14 yang comei lotte:

LYAfrina said... [Reply]

rina..kat ner rmh asben mu..kat gong pauh erkk.. doh say hi hi doh ke aku

Zue AnnaLeeya said... [Reply]

rugila klu dok bergambo... bkn ape... klu gambo byk, ader cyer sket kt blog... hehehe...

Hanis Azla said... [Reply]

ala comelnya gambar yg dia mencangkung tu..

Mieja@Amiizaa2001 said... [Reply]

comelnya aisyah...mcm budak besar dah:):)

Zaidah said... [Reply]

apa2pun anakmu memang comel rina...

p/s dah bape minggu dah sekarang nie rina..

✿ etiey ✿ said... [Reply]

huhu seksi dia pakai skirt. comel + cute!

mummy_ayu said... [Reply]

comelnya anak dara tu...laju je kalu ba nak jenjalan yer..

AIRI'S WALL DECO said... [Reply]

hehehe.. comel je echa.. makin besar mkin pnjang akal ank2 kita ni..

MamaYatie said... [Reply]

oiit..lenkali kalo kebetulan sama2 balik ganu kita dating ramai2 yerk

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

cutenyer baju jeans tuh..aah nurulpun tak banyak gambar alik raya cina arituh sb bz ngan kenduri.tak sempat.

AngahSayang2314 said... [Reply]

cuitnyer diaaa comel jer kak rina oiii si kecik tueeeee

chugie said... [Reply]

pandai boypren mu baik keta ek!

gee ryder said... [Reply]

kampung kat mane ni?
sukala si kecik tu yer

mamalieyna said... [Reply]

haaa kan comel! selalu la snap pic dak tecik eca tu, baru meriah blog..ngee..suka tiru aksi ibu eh.. ^_^