~Pengikut Jaijina~

Thursday, February 24, 2011

Hilang selera ku

Di saat n3 ini di tulis, aku sedang berbaring2 di surau..kepala aku pusing2 banget kok..biasanya pagi2 seblom ngadap PC aku dgn penuh selera membaham nasi lemak barang sebungkus 2.. tp since seminggu ni entah kemana selera aku menghilang..

Aku syaklah kan, ini penangan alahan kot..malam tadi pon manelah aku makan..preggy kali ni berbeze beno dgn echa dlu..kalau dulu kan, setiap mase mulut aku ni nak mengunyah aje..

Sorry ye kawan2 blog sekalian, guwe kok ngan bisa terjah rumah lo..nanti sore, kalu bisa, guwe lagi terjah rumah lo ya temen2..

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

10 yang comei lotte:

airis naufal said... [Reply]

ni mesti boy ni kan.. hehehe

cheqna said... [Reply]

mesti baby boy ni...
take care

Fieza79 said... [Reply]

owhh... baby dlm perut nk usik2 manja tuu...sian ibu dia hilang selera makan..take care rina..!

Zue AnnaLeeya said... [Reply]

klu peknen, part nih paling lemah skali kans???? take care erk rina...

Normaliza said... [Reply]

Aduh..bab alahan yang tak tahan tu. take care ye.. :)

Hanis Azla said... [Reply]

akak pun kalau mengandung mmg mabuk teruk.. makan2 semua x lalu.. Take care yer..

Sricahaya said... [Reply]

naik 4 bln hlgla alahan tu..time menaikkan berat badan pulak..hehehe

MamaYatie said... [Reply]

perkara biasa kot, tiap kali pregnant tak semestinya sama 'gaya'nya..apa pun sabr yer..mamam tetap kena mamam walau cket..cian baby

Fieza said... [Reply]

fiza lak tak pernah tak selera tapi kali ni tak suka ayam..suka ikan jer..

Zur@ZaRi said... [Reply]

hehehe... macam2 ragam kan... kalo zura macam maner la plak nnt.. mmg tgh plan nak preggy for second baby..

Jom Join: "Posing With Ur Love One - Giveaway"

Rugi tak beli?: "Tikar Getah Kanak-Kanak"