~Pengikut Jaijina~

Tuesday, February 22, 2011

jom main teka²..dapat hadiah lagi..

post melekat untuk tempoh 24 jam saje..
sile gulung kebawah untuk n3 yang lelain..

february is hubby`s birthday..
so bersempena dengan ini, aku pon dengan baik hati lagi bermurah hati, nak kasi readers² aku buah tangan..
pada yang nak join senang aje..
pertama: korang mestilah follower blog tak seberapa ni..
kedua: beriakn jawapan anda dalam n3 ini sajaha untuk mengjoinkan diri..
senang bukan..

so, dah bersiap sedia korang?
soklan adelah berbunyi begini: 
barang di atas adalah adiah dari si isteri untuk sang suami..jadi apakah barang tersebut?

untuk pemberi jawapan yg tepat lagi benar akan menerima buah tangan..
nak tau apekah buah tangan tersebut, aku akan update di n3 selepas ini..

28 yang comei lotte:

Fieza79 said... [Reply]

wallet agak nya...hehe

NurSolehah said... [Reply]

Album setem / album kumpul duit

airis naufal said... [Reply]

minyak wangi kot..blasah je..hehehe.. mane tau btul

eT said... [Reply]

Mungkin juga spek mata.hikhik.

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

set wallet kot

Huda said... [Reply]

belt dan wallet set

~~@lyci@~~ said... [Reply]

nak teka..

wallet ..

ainazliena said... [Reply]

pakaian kot..kemeja or t-shirt..

JaSSNaNi said... [Reply]

1 set minyak wangi tanpa alkohol.. :)

main teke je ni.. ehehe

Jamiel said... [Reply]

Baju kot..
Beso semacam je..

mummy_ayu said... [Reply]

perfume..one drop ker?

JuAn NaSir said... [Reply]

macam penah tgok la...nak try la... ni set buku2 agama kowt...ada surah yasin+mathurat+surah pilihan...try aje...=)

Golden Rose said... [Reply]

tie kot

fatihah said... [Reply]

nk cuba gak :)
erm...
neck tie kot.

cheqna said... [Reply]

buku chek..muahahahaha
pepume kot....
nway happy birthday kepada encik suami

Iela Fazielah said... [Reply]

baju kot

NurSolehah said... [Reply]

erkk... klakar la tekaan sy..huhu.. yg ijau tu pembalut ke ?

cikmOt said... [Reply]

jam tangan

Zaidah said... [Reply]

klu tak baju...wallet...ataupun belt...

@e_da said... [Reply]

rasa nak cuba, neck tie, baju atau perfume

Zue AnnaLeeya said... [Reply]

nak try gak...

wallet, belt atau tie...

AngahSayang2314 said... [Reply]

minyak wangi mcm one drop tue...

MamaYatie said... [Reply]

neck tie?

taufidris said... [Reply]

tudung kot

zaikulim said... [Reply]

wallet rasanyer

eRiNsZ said... [Reply]

aper lagi yang blom diteka eak?..
emm PSP..
yeahh sayer teka PSP

Mama Balqis said... [Reply]

kasut

Dilla Ady said... [Reply]

alamak...tak perasan entri nih...leh join lagi tak rina..

nk teka shawl rasenye..