~Pengikut Jaijina~

Thursday, June 3, 2010

Ape pasal pulak ni...

kenape gadjet bleh dok bawah?!

isk, tah ape kenelah ngan blog goblog aku ni..nilah padahnye bile slalu tuka2 layout..naik sengal otak aku dok pikir pasal ape yg jadik macam ni?! isk, entahler..

tulah pasal mood nak update mmg takde, kenagkan blog yang goblok ni..rusak mud, rusak mud..

korang penah tak alami benda yg aku alami skang ni? korang tau macam mane nak pulihkan keadaan ni? kalau korang tau marilah berkongsi ilmu ngan aku ni..naek mengong tahap gaban dok pikir pesal jadi camni..macam nak tunjal2 aje kepala sape2 ni..salah ibu mengandungkah? atau apakah?


2 yang comei lotte:

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

apsal ek?

mamalieyna said... [Reply]

boleh setting balik kan..kena tarik2 kan box gadget tu...cuba try cek kat,, Layout, pastu page element, pastu, susun la box yg kt bawah bawak ke tepi...rasanya boleh..cuba try eh.. ^_^