~Pengikut Jaijina~

Saturday, June 26, 2010

dulu dan kini

hari ini hari sabtu..dari takde pape nak buat saje nak buat n3 pasal aku disuatu waktu dahulu..kalau tgok aku mase mude2 ni tecik tuek je orgnye, hahahaha..kecik tu tipulah kan, tp selim melim tu adelah, ahaks (jgn muntoh ijo lak ye)..
suatu waktu dahulu..mase ni 2 bulan lagi nak kawen..

aku kini..hukhukhuk, mendadak naek badan aku..

sejak dah stop bf ni mmg badan ni terase berat jek..lemak2 ni jgn cakapler, berlonggok  sane sini, ya ampunnnn..nak2 tang perot tu, mmg sadissss..iyelah, dan name WANITA mestilah concern pasal berat badan ye tak..aku ni pulak jenis yg senang nak naek berat badan..makanye sekarang aku cuba untuk berDIET, apakah?! (buleh percaya ke aku ni bak DIET?)

seblom ni dalam kamus idup aku takde istilah diet2 ni..selagi boleh penuhkan isi perot aku ni, selagi tu mulut nak kunyah jek..

nak tau ape motip aku nak diet2 ni? sbb sluar jeans aku dah tak boleh nak kancing lagi, wakakakaka..makanya haruslah aku membuat catuan makanan, ngeeee..tak sanggup dah nk tengok lemak2 yg nah amek ko selambak tu..

chaiyok!! chaiyok!!

note :sampai bile agaknye bolehbertahan? wait & see ^_^

10 yang comei lotte:

cheqna said... [Reply]

semoga berjaya...chayok chayok

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

cheqna> maceh, hehehe..
chaiyok, chaiyok untuk diri sendiri jugak ^_^

LYaFRINA said... [Reply]

minum la teh tutttttttttt..
confirm mu masuk jambang sokmo.. keh,,keh,,kehhhh

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

lya> dolu2 aku dah minum dah teh tuttttttt tu..perot memulas tu yg tek bley tahan, hehehehe..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said... [Reply]

hhehehe.. pas banak, lemak dah terkumpul.. sama la kita.. kalo leh, rasa nak kerat buang jerr.. geram jer tengok yg lebih2 niee.

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said... [Reply]

uppsss.. dah siap watermark tuee.. cantekk.. :-)

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

jue> betullah jue, geram tgok lemak2 yg terkumpul ni..

heheheh, watermark ni pon tunjuk ajar jue jugak..

ena said... [Reply]

all d best!
hang punya dabel chin nampak tau!!!

hahaha tambah satu lagi cabaran.. hilangkan dagu berlapis! ehehehe...

hamponnnn!! tlg la jangan hempuk aku ngan batang kayu!! ekeke

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

ena> huwaaaa, ni yg lagi terbakar den nak DIET ni..

hahahaha, aku takan hempok kau ngan batang kayu..aku ade lagi sifat belas kesian..

ena said... [Reply]

kah kah kah....

shayang la kat ngko!!