~Pengikut Jaijina~

Tuesday, June 22, 2010

watermark + kepuasan

watermark? ape kebendenye tu?
dlu aku mmg tak familiar ngan watermark ni bagai..dan sekarang, lihatlah dunia, heheh..setiap gamba dalam blog pasti ade aku tepek watermark..

pagi tadi blogwalking tetibe masuk blog alya..aku tgok watermark die cantek punyeeeeee..aku macam terkasima jugak, hehehe..ropenye, watermark ni pon ade dijual..aku rembat sampai 3 watermark, agak tamak aku ni kan..takpe, janji aku puas hati..mmg berbaloi-baloi aku cakap korang..kalau anda2 semua berminat buleh layari di http://eybizzonline.blogspot.com/ untuk dapatkan watermark kesukaan korang..

penting ke watermark pada setiap gambar? pada aku penting sbb ia menunjukan ko punye gamba yg hak cipta terpelihara gitew..kini, harus macam bersemnagat nak update blog..

gambar : sekadar gambar hiasan..lihatlah donia, ahaks..

sukenya aku tgok watermark yg ade dalam blog eya ni..cumei2, geram..rase macam nak amek sume jah, hahahaha (tamak menguasai diri)..


6 yang comei lotte:

bizzonline said... [Reply]

Mekaseh Rina..hehe

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

hehehe, same2..

LYaFRINA said... [Reply]

tu dia.. ada doh hok milik sdn bhd.. aku jer malas lagi nok buat.. wakakakkaakkakaaa

bila smpai seru aku g j kt link y mu kasi tu

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

lya> hehehehe..aku ni malas nok wak sendiri..lagipon dop reti sebenonyr, huhuhu..

alyyani said... [Reply]

sampai 3? hahaha.. mmg rambang mata kan? rasa semua nak. lepas ni kena gigih sikit la nak edit gmbr kan? comel jek gmbr echa tu. sharing is caring kan? :)

ena said... [Reply]

takmo komen watermark hang, nak komen pic echa.. apasal shomel sgt buat muka gitu.. makcik geget ko kang!!! nyum nyum kunyah pipi n dagu dia!