~Pengikut Jaijina~

Tuesday, June 15, 2010

poyo semangat

skang ni aku tangok kawan2 cyber ku sebok puase sane sini dan termasuk jugak aku, hehehehe..biasalahkan, dah name wanita mesti ganti2 puase ni dah termaktub dalam kamus kehidupan kami..bile nak dekat2 puasa balik barulah terkial2 nak ganti puase (dan aku jugak)..ni aku ganti untuk 2tahun sudah..tahun lepas full (sekses, sukses) sbb aku preggy..

makanya bile nak dekat2 puase ni semangat itu datang kembali..semangat nak puase ke? bukan okeh, semangat nak buat baju raya, ngeeeeeeee..mmg semangat gile pasal dah 2 tahun jugak aku tak tempah or bli baju kurung..ni kire nak balas dendam, huhuhu..

yang kaler pepel tu untuk ibunda saya..

nah amek, sampai 5 pasang baju raye aku tahun ni..disebabkan baju lame dah tak muat aku ni tak bnyak baju kurung mmg elok sangat aku tempah lebeh skit untuk pakai pegi kerja..so takdelah membazirkan namanya, ngeeeeeee..

sebab aku dah biasa sangat menempah baju dgn kawan mak aku jadinya kain2 pasang itu akan dipos ke kampung halaman..lagipun kat sini aku tak pernah plak nak tempah2 baju ni..jahitan pon blom tau elok tak..


sekarang sudah siap dibungkus dan telah sedia untuk di pos, hehehehe..gamba kecik tu kotak yg aku pakai untuk buat delivery..kawan2 ku sudahkah anda menempah baju raye? cepat seblom kedai tu "kata tanak"..

note : baju mak dah settle, tinggal nak cari untuk bapak & anak je..tahun raye tetibe lak ade anak kan tu yg ecxited die lebey, miahahaha..

6 yang comei lotte:

LYaFRINA said... [Reply]

hahahaha.. dah basi.. aku dh siap tempah blake.. tp nk interframe lps raya..kih..kih..aku beli sepasang jer.. utk raya pertama.. sedondon.. n beberapa psg lagi dpt hadiah birth dr fain n ma fain..jd xyoh la beli2 lagi.save budget skit kn. aku pon kalo beli bju krung byk x rugi, sbb wk sahang keje.

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

ahahaha, nmpknye aku lah yg ketinggalan ni..biasanya kalau raye 3 pasang jek baju kurung, tahun ni meriah skek..baju yg buat hantaran kawen pon blom jahit agi, hehehehe..

Ain said... [Reply]

wahhhhh, akak jelessss....

suka la kain yang kolor ungu ngan ijo tue....hehehe

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

jgn jelessssss, hehehe..

yg tu kain sutera, ingat satu lagi nak kasik MIL tp macam santek jek..

alyyani said... [Reply]

baju raya baru nak beli hujung bulan ni kat kelantan. tailor stop amik tempahan bukan ni je. alamatnye beli baju siap jugak nanti. ish..

mamalieyna said... [Reply]

vavava,,banyaknye baju laye.. ^_^..syok aaa..