~Pengikut Jaijina~

Tuesday, June 22, 2010

Rojak n3


hari ni dan smalam kesebokan melanda tp masih sempat berFB ye, ngehX5..
saje nak update story pasal anak dare aku ni..
since khamis lagi dia tak brape nak sihat..demam adelah skit ditambah pulak dengan selsema + batuk..isya senang sangat dapat selsema..nak baik punyelah lame..
jadinya jumaat tu aku 1/2 sajork..biar nak tgok dia depan mate baru puas hati..sbb pagi tu hanta nursery pon merengek2..

smalam lagi nak update tp internet, astaga, punyelah lembap..
hujung minggu aku macam biasa, takde cite2 best pon nak update..bnyak masa abiskan dok umah ja, plus tu tgh rajin so adelah masak2 (setahun skali masak), kasi tunjuk skill yg ade..

ni tgh bnyak keje lagi..saje curi2 mase skit..tgh berpina anak mate ngadap paperwork, hehehe..

note : nnti sambung lagi update belog..

4 yang comei lotte:

cheqna said... [Reply]

sambung jangan tak sambung ye =)

mamalieyna said... [Reply]

akak pun sibuk aa..jengok time rehat jer..huhu..

LYaFRINA said... [Reply]

xpela..update jugak drp xde..lya kalo xdop citer ngat.. bubuh pic asya gok..lagi best..

Ain said... [Reply]

dalam pada sibuk sempat lagi berfb yer.....

akak dah lama tak buka fb....