~Pengikut Jaijina~

Monday, June 14, 2010

mak yang terlampau

sambungan dari n3 yg lepas..

hahahaha, ini kes mak yang terlampau..anak blom bleh jalan dah sebok2 nak kasi pakaikan kasut, ngeeeee..aku bukan ape, geram tengok kasut yg comei lotei tu..kejap2 kang aku belek, kejap2 kang aku pakaikan isya, hehehehe..

ala, macam kacik2 dulu lah..bile mak/ayah belikan ape2 je yg baru mesti kejap2 mesti nak tengok or nak pakai kan..kadang2 bawak sampai ketiddo..ni kes macam tu lah..nak2 crocs size kecik ni cumei giler..

yg anak ni pon pasrah ajelah mak dia nak buat ape, hehehe..

kasut oren yg kat tangan isya tu tak muat, blom pon pakai lagi..sbb aku terlupe nak kuarkan dari kotak, bile teringat sudah tak muat..kaki isya ni buleh tahan besar gaklah, macam aku jugak..aku kalau ape2 kasut mmg size 8..

note : kadang2 marah jugak isya bile aku dok pakse2 dia pakai kasut, huhuhu..



6 yang comei lotte:

Ain said... [Reply]

macam sarah punya tapi dah tak muat dah.....

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

ain> ni tunggu brape bulan lagi tak muat gak ni..

LYaFRINA said... [Reply]

bila sebut kasuk croc aku rasa nok suka selok..
tringt kasut ank sdara fain. asal besor smpai jd kecik tuikk. mcm kaki bdk bru lahir.. sbb dia kecut..panasan duk dlm kete..

mamalieyna said... [Reply]

hikhik..mmg tak sabar sungguh maknye! =P..tp cam akak gk, dl, arif lum bleh jln, kasut, dh 4,5 psang..hehe..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

lya> huhuhu..tu brape tahun dok dok dalam kete tu? tu sah2 copy punye kan, hehehe..psst, aku pon bli yg copy jah, hahaha..

mamalieyna> hehehe..tak sabar nak tunggu isya leh jalan..tp leh jalan nnti maknye tak larat nak kejar lak, hehehe..

alyyani said... [Reply]

jgn nanti time isya dah jalan tak muat lah crocs tuh. heheh.. tp mmg comel. isya pun posing comel :)