~Pengikut Jaijina~

Tuesday, June 30, 2009

Mengapakah?

mengapakah ini semua terjadi?..wahx3, pompuan ni nak jiwang lak dah die..hahahaha, bukan ape aku ni dah pening dok menggodek blog aku supaya orang lain leh komen kat aku punye entry..aku dah adjust kat setting pon tak jadik jugakkk..isshhkk, naik gewram dah aku dibuatnya..

balik2 minatang ni yang kuar..maklumlah aku ni kureengg skit hal2 berkaitan ngan IT nih, heheheh..jadi aku nak mintak tolong pada kengkawan yang tau leh tunjuk ajar ku sifu, ngehX3..




dekat orang lain punye blog leh lak kuar bende alah nih..kalau boleh blog aku pon nak ade minatang nih gak..





2 yang comei lotte:

jaijina said... [Reply]

hellow, sesaje je nak try..

Azure said... [Reply]

yeahaaaaaaaa