~Pengikut Jaijina~

Thursday, March 10, 2011

seni lah sangat

ini bukanye seni, tapi lebih kepada cakar mencakar..
heroin aku ni pantang jumpe pen, harus dia tunjukan bakat seninya tu..
asal boleh aje, tangan, kaki pon dia boleh menurunkan kekretivitinye..
buku organizer aku toksah citelah, cakaran rimau pon hado..

oleh kerna bakat terpendamnya tu, makanya aku belikan buku untuk dia cakar conteng² berserta dengan kaler pensel..
ini tatau berapa lame hayat kaler pensel ni..

dah mule menunjukan bakat terpendam beliau..
ni baru 1/2 jam yg pertama hayat buku ni..
dah bermacam² jenis cakaran yang ade..

mencik tau..
ni keje bapak beliaulah ni..
kalau tak pedajal kan aku sehari, tak boleh agaknye..

senilah sangat kannn..
3 jam selepas hayatnye, beginilah pengakhiran riwayat buku ni..
kaler pensel pulak buat kaler mulut beliau..(salah gune pakai)

nota kaki ku: naseblah echa belom reti nak cakar² dinding lagi..tp kene pantau jugak, sebelom dinding aku berseni hasil tangah beliau..

10 yang comei lotte:

~aSHa~ said... [Reply]

sama la kita...hayat pensel kaler tu jarang bertahan lama...ehehehhehehehee

cik dah ganu kiter said... [Reply]

comeyla lukisan ibuku tu..
kombang idong2 ...kih..kih

Zue AnnaLeeya said... [Reply]

berseni kt dinding tuh dah biasa rina.... mcm2 hado... haishhhh... kita nih terpaksa redha jerlah...

AngahSayang2314 said... [Reply]

kak rin ok gak kan budak dah pandai dalam bidang seni nie...tak yah susah2 nak panggil eric tul tak?? hehehe

BIONIC WOMEN said... [Reply]

kita ni segala mcam seni dah ada kat dinding tau, baru jer cat setelah anak dah besor skit dan dah tau xleh conteng dinding. kalau x lagi kita marah. lagi besorr lakaran dia.

anak 1 siap jawab bila i marah dia x lukis kat drawing block..
"Dhiya nak lukis besar mama, buku ni kecik, x muat"..hah..amik ngko..aper nak jawab

firahadifa said... [Reply]

ahahahahaha.. funny la hubby u..

Golden Rose said... [Reply]

hehehe...budak2 kalu dah dapat lesen mesti syok sakan bercakar...ngalahkan picasso je

✿ etiey erywan ✿ said... [Reply]

cantik! heheh byudak2 suka dipuji kan... padan dengan umurnya kan

Fieza79 said... [Reply]

kelakar2...abah tlg lukis kan gamba si ibu utk anak...heheee gurau2 manja tuu..

MamaYatie said... [Reply]

hehe..takper la rina..lama2 dia automatik akan improve..anak saya kedua mcm tu la..dr umur 10 bulan duk melakar2..by 1year dia pandai pegang pensil dgn betul..by 2y pandai 'mewarna' dah

jom la join contest tu..dah tag sekali
http://dis-mysimpleworld.blogspot.com/2011/03/contest-si-manjaku-comot-tapi-comel-by.html