~Pengikut Jaijina~

Saturday, March 12, 2011

pernah tak terjadi pada korang? malu kan..

penah tak terjadi pade korang..
korang punye semangat nak pakai baju ni, maklomlah, baru beli kan..
beli baru pon pasal nak attend majlis penting..

sekali, ade org lain pulak pakai baju yg same ngan korang..
kalau kaler tak same, tp corak adelah seratus peratus sema..


uwaaaa, inilah yg terjadi kepada aku..
ni mase aku aku attend wedding sepupu aku..
ade sorang makcik tu pakai baju seratus peratus corak yg same ngan aku..
cume hat dia kaler kunen..macam nak pitam kat situ jugak..

aku punye melaram, sikit punye vouge tau..
tetiba pulak ade klon, mencikk doh..
aku tak taulah samede makcik tu prasan ato tidak..
asal makcik tu nak lalu seblah aku jek, aku nyuruk blakang hubby aku..
walaupon pada hakikatnya aku tau, aku beso dari beliau, kahkahkah..

10 yang comei lotte:

TeacherAzimah said... [Reply]

hehe pnh jugak terjadi kat sy. tp buat selamba je ;)

MamaYatie said... [Reply]

pernah jugakk..malu beb! bukan takat corak, kaler pun sama sebijik sebijon..

LYAfrina said... [Reply]

hik..hik...
sama kes cam aku.. just bezanya time aku study dulu... ada buda sama sem dgn aku just course lain dia punya baju tu dgn kainnyer, corak n kaler sejibikkkkkk cam aku. mula2 btemung tu aku dgn dia mmg terkejut beso.. malu pon ader.. merah kaler muka aku kot.. ye la.. dah la ramai org, siap kna perli2 lagi..last2 aku wak bodo j n pakai sokmo baju tu, tp dia plok stop pakai terus baju tu.. hehehehhee.. syg r x pakai, sbb kain tu baru j mama aku beli...

BIONIC WOMEN said... [Reply]

Last terjadi ialah masa raya aji tahun lepas..dah ler sama corak dan warna, yg pakai tu, makcik tu makcik yg lebih tua dari mak 1 u tau...
seb bek ler i baju kurung pahang dia baju kurung biasa, tp malu amat tau...
Dah ler dia datang beraya kat rumah

Anne said... [Reply]

alahai .. (^^o)

Zue AnnaLeeya said... [Reply]

akak pon pnah gak jumpe org pakai baju sama... haishhhh... malu dohh... heheh...

eRiNsZ said... [Reply]

hik hik hik budget cun abes skali boria lorr..
tersama ngan anak murid plak tu maser jmuan raye hk huk huk raser mau nangiss....

Dilla Ady said... [Reply]

penah la rina kena camni..malu rase cam nk trus balik da mase tu..dan berharap mintak2 org tu tak perasan kite pakai baju same cam die..hihihi

AngahSayang2314 said... [Reply]

pernah..pernah lepas tue tergelak sendiri hehehe dalam masa sama hubby leh perasan hehehe.. dia kata klon baju hehehe

chugie said... [Reply]

ahahahah sy pun pernah terkena camgini gak.. malu giler tau!