~Pengikut Jaijina~

Tuesday, March 22, 2011

muke bulat ku

tataulah apesal sejak 2 menjak ni aku nyamfah tgok muke aku bile pakai tudung syria..
terasaa muke ini semakin membulat (padahal muke ko mmg dah bulat pon rina oit)
dengan muke yang hanye bertempekan bedak kompek rm12.90, lagilah aku tgok muke aku sendiri pon takde napsu dah, ahahaha..

lihat muke ku, bulat bukan..

dek kerna aku tak banyak tudung yg berawning, makanya rela dalam terpaksa aku menyarung syiria itu jugak..
nak pakai tudung bawal lagilah, tang nak kene gusuk tulah bab aku paling malas sekali..

sile jangan kompius, ini bukan kak limah ye..

ni mase tgh sarat dok bawak perot 2 tahun lalu..
mmg takde napsu langsung nak tempek bedak..
dah macam HKLBR, ahahaha..

19 yang comei lotte:

Dilla Ady said... [Reply]

hahahah...sempat lagi wat lawak rina nih..

hmmm...rasenye pakai tudung bawal tu lagi cun la rina...tak nmpk mulat sgt muke tu..

dilla pun tak brape suke tudung syria..nmpk mulat..da la mmg mulat...bertambah2 jadinye..kena mmg kena, tapi kena gelak ngan hubby..nyampah la..

cik dah ganu kiter said... [Reply]

garang betul gmbr 2 thn lps tu....

kalu dah preknen gitula..tiap2 bln perangai kiter berubah..ada ari kiter rase comey jer..n ada hari kiter rase sememeh tau

Rizziela said... [Reply]

pakai apa pun tetap nampak cantiklah Rina

✿ etiey erywan ✿ said... [Reply]

hahahha samalah kita! cuna cari anak yang dah ada muncung tu... sekarang dah suka pakai yang macam tu pulak

LYAfrina said... [Reply]

HEHHEHE.. TAPI MAINTAIN CUN TU...
AKU DULU PON, BILA SEDOR DARI KOMA, TERKEJUT TGK BULATNYER PERUT & MUKA AKU.. B4 KOMA T, PERUT LEPER J LAGI..

PANTANG KEK G, GUNALA SENDAYU TINGGI:-)
TAPI AKU BENGKUNG GUNA PATI HALIA JER.. SEDAP.. NOK BUANG ANGIN AJER.

bonda dadif aka akish said... [Reply]

walaupon bulat....ttp menten ok...

cun ape...



=)

Zue AnnaLeeya said... [Reply]

akak pon x sesuwei pakai tudung syria... bulat gete muke... huhu..

gambo kedua tuh bekeng teh... takut tgk... jeling semcm jer... hehehe....

[-suziey-] said... [Reply]

pembawakan budak nih..muka sdiri pn nyampah..sbr..jgn cenggitu..ciptaan Allah tu sumenya indah :)

MamaYatie said... [Reply]

besalah rina,time2 ngandung ni ada jer rasa yg tak best & tak kena..saborlah yer..lagipun tengah ngandung mmg muka bulat sket kot..naik seri.....hehe

[-suziey-] said... [Reply]

pstt..bg je la no phone..klu nk bg la..kot2 nk callling2.hehe

TeacherAzimah said... [Reply]

sy juga bermuka boolat mcm rina hehe...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply]

takde la moolat sgt..
ok je, kalo tanak inner melekat kat dahi, cari inner yg de awning..
kalo travel, sy suke pakai syria.. senang, x pyh gosok.. hehe, kedut2 jd gop.. ;p

Fieza79 said... [Reply]

mana da bulat sgt lah...menten tu ok daahh...jgn la takda nafsu nk tempek2 bedak rina oii..kang cik abang larii..hahaaa gurau je rina ehh...

ainazliena said... [Reply]

biasa ngandung ank girl..mak suka bsolek/bhias..mmmm tgok org gak kot..

AngahSayang2314 said... [Reply]

yg penting hati kita..pakai apa pun cantik apa muka bulat memang cantik apa pakai tudung tue

Amiizaa2001 said... [Reply]

manis mama buyong:):)

Adyshariz said... [Reply]

geng la camni..tgk berkira2 nk melonjongkan muka lepas ni..hehe

Fieza said... [Reply]

Pucat tul muka Rina masa ngandung Echa eh..Bulat tapi comel tak per kan

Rina AVAIL a.k.a cik betty said... [Reply]

muka sy lg bulat..dahla pakai spek..nyampah giler tgk muka sndiri..mmg betul pakai tudung lepek kat dahi muka sy jd bola..bawal pulak leceh nak gosok..hurmm..