~Pengikut Jaijina~

Tuesday, March 8, 2011

cara berhibur org yang tak bergaji lagi

sape kate org yg tak bergaji lagi tak boley nak berseronok² hah..

kisah berkisar hari ahad yg lepas..
pasal ade jemputan, itu yg kuar jugak..
kalau tak, mmg haku malas..kuar rumah pon dah pukul 4pm time tu..

memenuhi undangan perkahwinan..
we both wearing purple..
makan pree..seronok bukan?!

 menyinggah ke pantai..
cuba menghiburkan hati yg luka pasal dalam purse duit sen aje yg hado..
see, muke budak yg seronok itu..

tengok org maen lelayang di panati..
cuba memaksakan diri bersronok melihat kan lelayang yg berterbangan bebas..

(google punye gambaq)
menikmati pasemboq dengan berkongsi 3org sepinggan, hahahaha..
agak seronok jugaklah bile boleh berkongsi² makanan..
kirenye, macam mengimbau kenagan mase berchenta dolu²..

see, duit dalam purse tadek pon aku boleh buat² happy, hahaha..

13 yang comei lotte:

AngahSayang2314 said... [Reply]

knp nie??? dah berhenti ke???sampai ckp tak bergaji??cuba cer sikit

r|nA @ ja|j|na said... [Reply]

angah> ahaks, blom benti lagi lah angah cayang..comp kak rina ni hah, kuarkan gaji lambat sangat..tp tadek hal, berhibur tetap berhibur kan :)..

✿ etiey erywan ✿ said... [Reply]

hmmmm kenape? ting toin... hmm i like purple!

Zue AnnaLeeya said... [Reply]

yg penting... hepiii... hehehe...

MamaYatie said... [Reply]

rina..sama la kita..hr ni br dpt gaji..tp cek pakai tenet tak masuk lagi ni..huhu..org lain dah abis dah gaji..

BIONIC WOMEN said... [Reply]

kak rumah pun boleh aper kalau nak berhibur..hehe..
kitaorng time xder duit aritu, siap bawak bekal di piknik kat taman tengok layang2, lagi mebeles..hehe..

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

yang penting hepiiii

Ummi Eisya said... [Reply]

nampak sedap je pasembok tu..

Myra Jay said... [Reply]

Memang perit kan kalau duit gaji tak berapa nak ado..hehee, apapun kena tetap happy bersama tersayang:)

Fieza79 said... [Reply]

rina..bagan ajam tu kann...bila gi tu...fieza ada gi sabtu baru ni...lepak2 smpai ptg...terserempak mesti best...!

Dilla Ady said... [Reply]

ohhh...beznye..leh merawat hati luka lara camni kan rina..huhuh

mamalieyna said... [Reply]

yeee hiburkan hati cara gini takyah pakai duit,,lepak2 tepi pantai pun best wooo...hehe..

comel echa di tiup angin rerambutnye tu,.,hehe..

Sabihah said... [Reply]

sama laa kite..gaji blum dapat lg nih...takpe...hepi2 je..kalo dah lewat sangat, payah2..report pej buruh..hahaha(kejam wooo)