~Pengikut Jaijina~

Monday, March 7, 2011

bile emak aku pon dah terjebak..

bile emak aku pon dah terjebak dengan facebook jugak..
ni tak lain tak bukan, ajaran sesat adik² akulah ni..

malas aku nak mark²..
Jamilah jalil itu adelah emak aku ye..


kalau dulu ape² hal mesti call kan, paling tidak pon sms sajork..
sekarang tidak lagi, gune pakai pesbuk pon boleh..
tgok, seorang emak menyuruh anaknya pulang ke kampung..

baiklah emak, anakmu menurut perintah..

16 yang comei lotte:

airis naufal said... [Reply]

hahaha.. dunia dah maju.. zaman dah berubah.. bagus2

Hidayah said... [Reply]

isk isk ni risau ni mak da mintak carik kan laptop n mintak pasang streamyx kat umah ni..bocor le rahsia anak dia ni karang hehehe

Golden Rose said... [Reply]

bagus...at least celik it..

Nad @ MamaZakwan said... [Reply]

hebat! :)

MamaYatie said... [Reply]

hahaha...zaman yg kian canggih..MIL saya pun layan FB bila adik2 tolong bukakan..tp tak penah komen2 apa lagi..dia punya komen time kami tepon br dia ckp..kekeke

~aSHa~ said... [Reply]

moden sungguh

Sricahaya said... [Reply]

hahha...sama lah ngan bonda kita..skg fb jerk..hehehe

AngahSayang2314 said... [Reply]

dasyat tue..tapi angah pun sama gak abah angah pun ada FB gak hehehe

syariza09 said... [Reply]

hihi..dh moden. senang contact kt fb jer

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

hikhik zaman morden la nie mmang semuanya takmau ketinggalan sama cam mak awak2=)
tapi apa salahnyakan kalau bleh menyenangkan tuk diri sendiri

Dilla Ady said... [Reply]

hahahhaha...beznye mak rina!

cam ni nak jadi anak mak rina gak la..

mak, sy pun lom gaji nihhhhh...hihihii

mamalieyna said... [Reply]

waaah advance...mak rina lg advance lah..akak pun tak layan sgt FB..hee..bagus! perintah ibu tu, balik kampung, jgn tak balik..derhaka nnti jdnya..hehe..

p/s BW di mlm hari jer, opis cannot..hu~

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply]

ekekek.. dunia tanpa sempadan..
cayalah!!! mesej tru fb aje la skrg ekk..
hehehe, cuti nnti blk ganu ek, mkn beso la nnti, sume dik- beradik kumpul.. =)

alyyani said... [Reply]

heheh.. comel jek. selalu mak2 ni ada akaun je sebab anak2 yg buat kan. ini mak nye pun aktif sekali. cayalah makcik!

BIONIC WOMEN said... [Reply]

Dulu masa saya sekolah asrama, tiap2 bulan dapat surat dari mak, antar surat kat mak..maner ada henpon time tuh..hahaha...skang ni fb jer kan...
rindu lak time menulis surat dulu..siap guna bahasa anakanda, bonda tuh...nak simpan bagi anak2 saya baca nnti, mesti dowang pelik..

Zue AnnaLeeya said... [Reply]

wawahhhh... kelassss mak rina... hehehe...