~Pengikut Jaijina~

Monday, January 25, 2010

Work on Saturday

seblom aku terus menulis untuk n3 ni, aku nak jerit sekuat kuatnye, bole??!!

warggggggggggghhhhhhhhhhhhhh!! (dalam hati je)..hari tu dalam meeting telah pon diputuskan yang company kami akan bekerja pada hari sabtu..memang kompom!!

sabtu aku akan menjadi sabtu yang panjang dan semestinya sabtu yang cam hampeh..kene kerja full day tu but altenate Saturday..walo ape pon aku tetap jugak tak suke, tak suke, tak suke!!!

huwaaaaaaaaaaaaa, nak buat macam mane..suke ke tak suke ke dah boss yang suroh..kang kalu aku protes karang mau die pecatnye aku..

jadinya, start bulan 3 nanti aku akan bekerja dengan gigihnye pada hari sabtu..

“Slamat Maju Jaye”

sekadar gambar hiasan..jgn salah paham ye kowang, heheh..

** pstinya akan aku haruk isya ke opis **

5 yang comei lotte:

A.I said... [Reply]

mak aiii..full day? dulu kala opis auk pon camtu gak. tp tak jadi apa pon. sabtu tu bukannye wat keje. dah le dtg opis pakai cam nk gi jenjalan je. yelah, nk wat keje camne? kompeni lain yg related ngan opis aku sume cuti. last2 bos aku bubarkan je keje ari sabtu tu. muahahahahaha

Az Rina said... [Reply]

tawu takpe..mase keje kajang dulu sabtu keje half jek..memang sorang2 pakaian cam nak gi merendek jek, hahah..

tapi yang bestnye leh bantai OT sampai kul 7, ngeh ngeh ngeh..

Ain said... [Reply]

memang tak suka kan, pasal hari sabtu tu mostly sume orang cuti....

LYaFRINA said... [Reply]

hehehhe... lya pon benci keje ari sabtu.. pttnyer ari sabtu la nk p jln mana2.. ni harap hari jumaat...
dh hmpir setahun lya memerah keringat d hari sabtu.. BENCI !!!!!!!!!!!
hari sabtu adalah hari malas sedunia...
so, sape2 y xkeje ari satu tu... enjoy la...

ppssstt:- jeles i.....

Az Rina said... [Reply]

Ain> betul kak ain, memang tak sukelah keje hari sabtu..dah kesedapan sabtu off, tetibe lak kene keje..MALAS!!!!

LYAfrina> ye setuju, hari sabtu adalah hari malas keje sedunia..skang ni mase dah terhad ngan isya, cedey lor..