~Pengikut Jaijina~

Wednesday, January 27, 2010

cenderahati dari sabah bah...


parcel yang aku nanti nantikan

parcel ni sepatutnya sampai hari sabtu..sebab sabtu aku off jadi pagi isnin baru aku terima..inilah parcel yang aku dok tunggu2 saban hari..
inilah sedikit cenderahati dari sabah bah..pemberian dari ctoq & the geng yg telah bercuti cuti mesia ke sana..

even the tiny tiny one pon aku tak kisah..anyway, thank ye ctoq..kalu ko pegi ke sabah bah lagi beli lah lagi untuk aku yer, hahahaha..ni turn ko nanti turn aku aku belikan untuk ko dengan aleesa lak..

fridge magnet, kerongsang & beg syiling..buah tangan dari sabah..

dan yang paling aku suke, inilah..baju untuk isya..very2 cute gitue..

** walaupon baju tu saiz 6-12M tapi aku acukan kat badan isya memang muat, hehehe **

11 yang comei lotte:

zella said... [Reply]

cute nk fridge magnet tu...
;)

Az Rina said... [Reply]

zella nak ek..ameklah, hehehe..

mamalieyna said... [Reply]

bestnyer dpt parcel! ^_^

Liyatie Ismail said... [Reply]

hehe..aku dapat gak tapi tak g amik ag dgn nana..klu takde aral mlm nih kot aku g amik dgn nana..huhu

Az Rina said... [Reply]

mamalieyna> org nak kasi, hehehe..rezeki rezeki..

Az Rina said... [Reply]

yati> amek cepat, nanti nana pakai ke anak die, heheeh..

miemiey said... [Reply]

wah..jelesnya..nak gak..uwaaaaaaaaaaaa.....bg laa aku satu..birthday aku dh dekat ni..hehehe...vote aku riena cepat last day ni......aku tguuuu.....

oYa said... [Reply]

uwaaaaaaaaa aku nok gok

tp ctoq br mitok alamat wakakaka dpt gak ke?

Az Rina said... [Reply]

mimiey> harus..aku sudah vote mung..tu kire adiah besday lah tu..bole ke? hahaah

Az Rina said... [Reply]

oya> dapatlah tu jugak..tunggu kemunculan parcel di rumah mung, heheh..

alyyani said... [Reply]

rina dapat, isha pun dapat. dpt baju tu. comel!