~Pengikut Jaijina~

Friday, January 1, 2010

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY

"ini sticky mood okeh..scrol down for new entry"

wahlawei, contest lagi..kali ini aku join contest SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY pulok anjuran daripada BLOG IBU RIFQI..terpanggilnye aku untuk join contest ni sebab kebanyakan gambo isya mukenye sius jek, sius aku cakap korang..hasil dari merayap ke blog kawan2, terjebaklah aku ngan SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY..

anda..ye, anda..anda dan anda yang diluar sana pon dengan bebasnye boleh join SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY ini..kalau anda berminat boleh klik HERE untuk mengetahui syaratnye..

jeng jeng jeng..inilah antara gamba sius dak isya..

nama: Nur Aisyah Binti Ahmad Azlan
umur: 2 ½ bulan..nak masuk 3 bulan..

ibu: isya tidolah, skang ni baru kul 4am
isya: ala bu, isya takmo tido..isya nak maen

opocot mak ngko!! (terkejut sbb flash kamera)

ermmm, boringnye la asyik baring..bilelah bleh main konda kondi?

ibu: cantek takbaju yang ibu baru beli ni?
isya: euw, tak cantek lah bu

ibu, cepatlah,,isya nak syusyu ni

isya: boring lah abah..jom kite jenjalang kat lain lak, nak?
abah: ala, abah penatlah..dahlah dukung isya ni berat

jomlah korang join ini contest..sekadar suke2 aje..
tarikh tutup penyertaan adalah 31 December 2009..
to know details, pls click SINI..hadiah menanti korang adalah MISTERI..

4 yang comei lotte:

Rifqi Zuhairi said... [Reply]

Dah jengah..tenkiu..

miemiey said... [Reply]

gud luckkkkkkkkkk...byk nya pic serius bb nye...nnti besar mesti pandai cenyum nnti...

Az Rina said... [Reply]

thanks ye tuan umah..saje je cube nasin nuh..

Az Rina said... [Reply]

hehehhe, iye ke miey..tapi skang ni dah pandai gelak2..pantang org agah die..