~Pengikut Jaijina~

Thursday, January 28, 2010

Isya demam lagi

semalam bawak dak echa pegi kenek untuk cucuk..sudah 4 buln anak dare ku tu..seperti yg dijangka, isya akan demam..cucuk untuk 2bulan hari tu jugak die demam..dan kini die demam lagi..

pagi tadi nak hantar nursery pon macam berat hati jek..kesian, tetibe macam sedey pulak..walaopon isya demam2 tapi aktif tetap aktif..malam jelah suhu badan die naek..plak tu thg malam die kerap bangun nak syusyu..sebagai ibu adalah wajib aku bangun untuk bf kan isya..walaupon ngantuk sampai tersenggut2 okeh..

malam tadik hubby kasik ubat abes muntah sume susu, huwaaaaaaaa..lagilah cam kesian je anak ibu ni..dak isya ni susah kemain nak makan ubat, macam ibu die, hahahah (memang dah nmpak isya say no to medicine)..

hope isya lekaslah sembuh ye nak..tak sanggup nak tengok isya sakit..wah, tetibe lak emo aku ni.. opsss, terlebeh sudaaa


walaupon demam, posing tetap posing okeh..

** balik nanti hope isya dah ok ye **

6 yang comei lotte:

mamalieyna said... [Reply]

alaaaa ciannyer Isya...hope cepat sihat eh! cian Ibu nnti tak cukup tido! ^_^

Az Rina said... [Reply]

mamalieyna> tulah sal, kat opis ni ngantuk2 dibuatnye..

ainazliena said... [Reply]

ala cian baby..cian kt mama dier gak..blum cukup stahun mmg ler demam x abis..lg2 org kata bralih bln..neway jaga suhu k..klu panas sgt cepat2 g kenik..takut sawan ke aper..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said... [Reply]

semoga isya cepat sembuh yea.. demam nak pandai..

alyyani said... [Reply]

kalau anak demam mmg tak senang duduk dibuatnye, demam nak pandai la tu bak kata jue. isya dah ok ke rina? harap dah ok la ye..

Az Rina said... [Reply]

kak Aina> owh, cam tu ek..takut lah pulak dgr sawan2 ni..memang haritu da demam, malam tu jugak bawak gi kenek..

jue> harap2 camtulah..bs cakap demam nak pandai niarap, heheh..

allya> balik keje smalam dah ok ckit..