~Pengikut Jaijina~

Sunday, January 17, 2010

Bukan rezeki aku

ni crite jumaat lepas..kejadian berlaku selepas aku balik keje nak nyinggah kedai untuk beli groceries sket..disebabkan dalam purse aku tinggal yg syiling aje (kesian, hukhukhuk) aku singgah kat petrol pump sebab nak withdraw duit dulu..

biasanya aku akan draw diut dari akaun maybank sbb kebiasaan petrol pump memang bnyak sediakn ATM mechine maybank kan..tapi kali ni tah mcm mane pulak aku gatal nak draw kai bank islam..

dengan bangganya aku masukan kad bank islam kat ATM maybank..memule aku prasan yg ATM tu litle bit slow masa nak bace kad tapi mungkin disebabkan bukan bank yg same aku tak pikir lain..then pas dah tekan 50.00 amoun yg aku nak kuarkan tu aku kene tunggu about 5 minit..aku macam pehal lak lame sgt ni, slalu tak macam ni pong..

then tetibe kad aku kuar sendiri dan ATM suddenly kat Screen tulis "OUT OF SERVICE"..mase ni tak cuak lagi..then aku pegi lak ATM CIMB kat sebelah pulak..tang nak check balance tu aku terkezut gile sbb balance dan luak RM50..mase nilah baru nak cuak..bile dah macam ni kensel aku nak draw duit..


** dengan nilai ni lepas blanje dapur tuk 2 minggu punye **

6 yang comei lotte:

oYa said... [Reply]

wei rina ko leh report kan bimb tau.. sal kes tu rugilah wei

Liyatie Ismail said... [Reply]

ye r,report!!!

Ain said... [Reply]

pernah terjadi kat hubby ngan adik saya...

lepas report duit dapat balik, tapi berbulan jugak la...huhuhu...

tak kisah la kan, janji dapat balik....

Az Rina said... [Reply]

oya> aku nak repot tapi macam malu jek, heheheh..

yati> repot polis ke ha wei?

ain> lame gak nal dapat balik kan? kompom dapat balik ke?

Ain said... [Reply]

rina kena buat report kat bank tu dulu... lagi cepat lagi baik...

biasanya dorang akan kira closing balance kat machine tue, mesti ada lebih sbb transaction keluar takde kan...

nak dapat balik dkt sebulan jugak...

Love Says it All~ said... [Reply]

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 23RD & 24th january 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 20TH JANUARY 2010 @ 9PM

WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH