~Pengikut Jaijina~

Wednesday, August 19, 2009

Ape Ape Aje

Ermm, agak lame jugak kan aku tak update blog sampai dah naik bersawang dah goblog
blog aku neh..bukan aku sakit atau ape, aku just fine, chewah..cume kemalasan yang melanda aje sejak 2 menjak ni..dimanakah semangat untuk jadi blogger tegar ? hukhukhuk..ermm, entahlah labu..

lagipooon tak bnyak aktiviti aku sepanjang minggu ni yang nak di story dalam ini blog..omputeh cakap ape tuh, just fine, haaa..

kisah perkembangan terbaru aku skang ni kandungan aku dah masuk 8bulan sudah, alhamdulillah..makin nak sampai hari makin berdebar-debar rasenye, tatoooot..semalam pegi check up lagi, HB aku naik jugaklah walaopoooooon still low 10.3, jadiklah..

so skang ni aku busy dengan menguruskan keperluan untuk menyambut org baru getue..carik barang sane sinun..kat opis lak aku nak settle kan mane2 koje yang patut sebelom aku pegi bersalin..balik aje cuti raye nnti terus aku sambung maternity leave..sbb sepanjang aku cuti bersalin nnti takde sape yang akan take over duty2 aku, kesian aku kan..

pape pon layan ajelah gambar yang takde kene mengena dengan ini cerita..pada kawan2, aku de melawat & ikuti blog korang tapi tak tinggal tapak kaki jejak aje..

3 yang comei lotte:

sis_nita said... [Reply]

waaaa.. dah montel dah muka.. heheh! tapi montel gebu gitu ahh.. comei..

alyyani said... [Reply]

rina, beseri muka. mesti baby girl. cewah, pandai2 je teka. tak saba nak tgk baby rina. kena prepare semuanya ek. kang kite da pantang susah lak nak dptkan itu ini. rina ade problem HB ke?

ZaEr.. said... [Reply]

makin tembam da mu aku tengok...hehehe.Sng ati tu