~Pengikut Jaijina~

Wednesday, February 24, 2010

Meriah

oleh sebab kamera aku dah jahnam, jadi untuk tidak menghabukan blog aku, aku nak post cite basi lame, kui kui kui..

orang igt tak n3 aku yg lepas pasal Home made barlie..ni kesinanbungan dari kisah itu, kejadiaan yg sgt memeranjatkan aku..pada keesokan paginye hasil susu aku sgt productive..

tadaaaaaaaaa, inilah hasilnye..


biasanya kalu ngepam kul 6.30am hasil memang tak menentu..kengkadang dapat 6oz - 7oz jek..tapi setelah minum barlie hasil rebusan tangan sendiri pagi tu dapat 8oz..macam tak caye aje..tapi cayelah, hehehe..selalunye memang susah nak cecah 8oz..dok pulun ngepam pon dapat 7oz je..

alhamdulillah, org cakap rezeki untuk anak dare aku tu..kan bagos kalu susu bnyak camni, nak pam pon tenang je rasanye..

** mungkin aku peminum barlie yg setia selepas ini**

 

9 yang comei lotte:

LYaFRINA said... [Reply]

waaa... Rina BF...
bgus2...
usaha tangga kejayaan!!!

mamalieyna said... [Reply]

waaah Tahniah!
usahamu berhasil ye..syabas! ^_^

Az Rina said... [Reply]

lya> betui2..tp kadang2 rase patah semangat jugak..seb baik hubby support from behind..

mamaleyna> thanks..hope berterusan sehingga mencapai target..

Intan Azmira said... [Reply]

good2..go girl...try n error apa yg buat susu kita increase key...

Az Rina said... [Reply]

intan> heheheh, insyaallah..ni pon amek semngat dari awak cik intan..

ainazliena said... [Reply]

nk try gak ler..rasa skrg dh makin kurang dh ni..blum 2 thn lagi..

miemiey said... [Reply]

bagus....minum byk2 bali yeee....baguslah riena masih mementingkan susu ibu walau bekerja...semoga hasil yg lebih baik tuk isya...bestnya bercuti....tapi kl cam ok boleh tumpag sekaki tgk pic...riena..kl takde pic masih boleh berblog..search ar bahn2 apa yg boleh di share bersama...

Ibu_Mysara Syauqeena said... [Reply]

wah produktif ye pas minum barli..lisa dulu pon kalo minum barli mmg bengkak2 la B...tp skang dh preggy tk rasa dh smua tu..hehehe....lisa pnah pam smpai dpt 13oz sekali pam gara2 minum barli ni..hehehe....
apa2pon gud luck dear, keep on pumping yeh!!!

日月神教-任我行 said... [Reply]

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片