~Pengikut Jaijina~

Thursday, February 4, 2010

Aku marah

hari ni aku bengang betul, sangat2 BENGANG..sampai membuatkan mutiara jernih di mata menitik..apakah? bagaimanakah?

hahahah, cam sius je munyinye..

rumah aku banjir lagi, warghhhhh!! (korang jgn igt luar rumah aje buleh banjir, rumah aku ngan aku skali terbanjir) ni air dari washing mechinelah punye pasal..saluran air untuk mengalirkan air (ate) tersumbat..sudahnye air masok smpi dalama stor, dalam bilik dan ruang tamu..bikin panas jelah pepagi ni..habis rusak mood aku..

dah lah buat hal pepagi..time nilah aku nak gosok baju, nak wat sarapan (ade ke?), nak ngelon isya, nak blah blah blah blah blah..satu hak pulak aku nak ngemop, nak nyapu nak ngelap..sakit pinggang makcik ni + berpeluh2 walaupon pagi itu dingin sekali, cewah..

gue kok capeeeeeeek a.k.a penat banget..bile tengok umah sesepah macam tongkang pecah rase macam nak jejerit aje..tapi aku tau memang tak buleh punye, sabokan ajelah..sbb menahan geram tulah aku termenangis jua, hukhukhuk..sudahnye masok keje lambat, card MERAH lagik..

** mood aku blom lagi pulih seperti sediakala..marah sampai sakit kepala suda **

9 yang comei lotte:

mamalieyna said... [Reply]

looorr ciannyer...mmg rosak mood kalo gini kekdahnye..! huhu.. be cool ye..hehe..

Ain said... [Reply]

kesiannya.... pagi2 dah berpeluh-peluh ya....

tension jugakkan bila kita nak cepat, mcm-mcm hal plak jadinya...

tukar getah paip baru la dik, kang banjir lagi, ngan awak2 skali banjir.....hehehe....

Az Rina said... [Reply]

mamalieyna> untuk 1st half pertama memang moody je, tak cool langsong..

kak ain> nak tuka nanti kenelah suruh cik abang yg tuka..kalu tak ngan die2 skali leh bah, hahah..

LYaFRINA said... [Reply]

alahai.. agaknya hari ni hari mrh sedunia..
hehehehehe...
Rina... rasenya.. kna tuko baru kot.. dh xlarat nk bg servis utk rina n family..
pastu.. bila buang kn jd kes lain plok...
" jd la karangan " AKU SEBUAH MESIN BASUH"...
(pndai buat cite sdih2 ..hehehehehee)

Az Rina said... [Reply]

lya> nak tuka tu al pulusnya ngak ade kok..meh nak finjam uwit lya, hahaha..

ainazliena said... [Reply]

cian dier..takpe anggapnyer exercisesss..

Az Rina said... [Reply]

ainazliena> xcersice sungguh kak, macam nak patah pinggang aje, huhuhu..

alyyani said... [Reply]

alahai..selalu rina basih kain pagi2 eh. alya lak basuh kain malam2. so kalau jd kes cmtu, husband ada nak handle. tak tekejar- kejar. pipe hose dia rosak eh?

Az Rina said... [Reply]

allya> rina kalu basuh memang pepagi..lom check lagi, agakye pipe hose yg prolemo..