~Pengikut Jaijina~

Saturday, February 6, 2010

Pretty Zaza Baby Face Contest

wah, contest agi..macam dah eddicted to contest lak dah, hehehe..takpe, addicted to bende yg sihat (sihat kah?)..

kali ni aku nak mencube nasib dalam contest yang di anjurkan uleh PRETTY ZAZA pulak..

untuk tau lebih details terma dan syarat contest ni kowang leh le lawati kat SINI..

sebab aku baik kan aku kasik tau jugaklah term & conditionye :-

1) Terbuka kepada semua blogger yang ada
2) Add blog ni dalam blog list anda ( sesiapa yang belum jadi follower.. )
3) Letak banner contest di sidebar dan banner mestilah di'link'kan terus pada ENTRY INI
4) Umur anak-anak anda mestilah dari 1 hari hingga 6 tahun.
5) Letak gambar anak anda beserta nama, umur dan jantina.( Secara otomatiknya anak anda akan dikategorikan kepada dua kategori iaitu, BABY BOY & BABY GIRL mengikut jantina mereka)
6) Setelah siap N3 anda, sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya saya boleh menjengah N3 anda (bagi link untuk entry tu sekali..)
7) Pemenang akan dipilih berdasarkan kecomelan masing-masing dan gaya posing yang menarik hati.
8) Tarikh tutup penyertaan adalah pada 5 Febuari 2010 tepat-tepat pada pukul 12.00 tengah malam.
9) Top 10 bagi kedua-dua kategori akan diumumkan pada 10 Febuari 201010) Top 5 pada 15 Febuari 2010 dan pemenang akan

dan gambar yg aku TARUK adalah seperti :-


NAMA : Nur Aisyah Binti Ahmad Azlan
UMUR : 4 bulan 1/2
JANTINA : gegurl


5 yang comei lotte:

zaza said... [Reply]

salam sayang, banner contest letak kAT sidebar blog u ni.. linkkan ke my entry on 5 feb

zaza said... [Reply]

gambar tak bole copy ni.. adjust ye

mamalieyna said... [Reply]

good luck!! comei dieee! ^_^

Az Rina said... [Reply]

mamalieyna> thank ye, amin..fuh kanan, fuh kiri..hehehhe..

Ain said... [Reply]

gud luck dear....

alolo... gerammm akak tengok aisyah nie..