~Pengikut Jaijina~

Tuesday, February 23, 2010

Im Back

hye kawan kawan..akhirnya aku kembali bekerja seperti biasa setelah seploh hari bercuti sakan, hahahahah seronoknye..cuti kali ni memang merata aku jelajah..dari penang ke kl, kl ke johor, johor ke tgg pulak, memang letih, fhew...tapi tujuan aku ke johor bukan makan angin sebenarnye, tp ade urusan penting..

ingat2 memang nak menggediks kan tapi malangnye camera kecayangan aku rusak lah puloks, hangin satu badan..tak kose aku nak posing2 kai kamera henpon, langsung mood nak jimba2 non hado..

lagipon balik dari johor aku kene demam..disebabkan cuaca skang panas kemain..smpi skang ni duk berair idong haku ni, huwaaaaaaaa..

** korang tau ke aku takde mood nak keje ni weh...**

7 yang comei lotte:

Billet-DOux said... [Reply]

Dun berair idong?

berdarah ke celesma?

Kecian kakak.. hope better soon..

mamalieyna said... [Reply]

huhu..penangan musim panas skrg..mmg tokleh nak elak kan..kita pun baru ok sket ni, dpt penyakit ms kt johor gk..huhu..

welcome back!

Az Rina said... [Reply]

Billet-DOux> ceceme aje..ni jangkitan dari hubby..

thanks ye..


mamalieyna> iyerlah, skang ni kan johor panas terik..tak tahan btul lerh..

LYaFRINA said... [Reply]

KEMBALI JUGAK AKHIRNYA.. LAMA BETUIII MENYEPI KN???

waaa.. lya pon dh lps dr serangan selesemeeeee tu.. nyeksa 1 badan tau.. skarang mmg musim pyakit.. xleh la nk elak...+ cuaca panas terik y memanjang....

**waaa... msti frustkn xleh tangkap gambo.. sabo j la..

Az Rina said... [Reply]

lyafrina> memanglah, skang ni kalau tak tahan cuaca kompom kene demam..

huhu, mmg frust menonggeng..hubyy dok godek2, langsung jahanam kamera daku tu..

alyyani said... [Reply]

patut la lama tak nampak. bercuti panjang rupenye. ni da masuk keje sure slow je kan? heheh..

Az Rina said... [Reply]

allya> memang slow lah allya..2nd day pon slow ni..camne ni?